|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
mam takie małe pytanko, do jakich skilli opłacalne jest skillowanie knightem? 80? może mniej? Wiem, że skille to "prywatna" sprawa każdego knighta, ale wiadomo, że grać 40 knightem z 50 skillem to porażka... więc chciałbym wiedzieć do jakich skilli powinienem dobić i mieć spokój... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to mi pomogłeś, problem w tym że ja już żygam(?) skillowaniem... dlatego chciałbym znać jakieś minimum, dzięki któremu będę mógł spokojnie expić na wyższych i niższych lvl'ach..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Z tego co mówią mi znajomi knighci - 80 i spokój.
Lecz ja się zgodze z kolegą o góry. Potestuj i zobacz na jakich Ci się przyjemniej skiluję. Lub wbij ten standart 70/70 , 75/75 . Pozdrawiam.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
dzięki, o takie "cuś" mi chodziło ;S postaram się wbić jakoś te 80 skille, chociaż to jeszcze daleko ![]() Temat można zamknąć |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() No te 80 to tak do 80 lvla max starczą, potem to już wstyd.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura, Silvera
![]() |
![]() ja się zgodzę z X-Anylon,
70-tki to minimum, mój brat ma 78 i dalej jedzie z koksem ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Imię: Hunter Draco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 10lvl-35 *55
30lvl-65 *70 55lvl-70 *75 75lvl-75 *80 90lvl-80 *85 110lvl-85 *90 150lvl-100*105 *-jest to opcja dla wytrwałych lub dla ludzi którzy widzą w tej grze tylko skile,magic lvl,najlepsze eq i kase :> ! Gdy nabijemy 85 skile na 50lvlu to mamy spokój do 100lvla lub do końca :> Radze grać w tak : 1 dzień skila,2 dzień expa lub inna opcja-50% czasu każdego dnia <gdy gramy w tibie> wbijamy najpierw skill a potem cieszymy sie z expa!