|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Witam Wszystkich
![]() No to wpadlem na pomysl ubicia draga z boltow (20 dist) ![]() Lecz jak zobaczylem hity....... ![]() Ubilem wiec 2 dragi, bez problemowo ze sworda ![]() Moja inteligencja, lub jej brak, podpowiedzial mi, ze moze lurne jednego draga pod Amazon...... Wszystko szlo milo ![]() ![]() Pierwsze początki są słabe, ostrzegam, lecz 3 drag na lagach to ![]() www.republika.pl/dragslols/drag.rec __________________________________________________ _______________ Knight 29 Harmonia (nie mam kasy na promocje ![]() Skile: 57/54 (hmm...... A co to jest?) ![]() :* |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() sciagam jak obejze to zedytuje
EDIT: 20 dista i z kusza na draga ![]() btw. gz loota Ostatnio edytowany przez morwi - 04-12-2004 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() niema co mówic spoko filmik spoko looty i wogle nagraj jeszcze jakis taki filmik plz!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() tak film fajny tylko szemu jak biłeś te dragi to nie założyłeś sword ringa? ? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapomniałem o nim
![]() A jesli chodzi o FW to staralem sie jego unikac, lecz z niezbyt dobrym rezultatem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Thais Karlino
![]() |
![]() Hmm film jest spoko.
A w twoim podpisie to jest takie fajne cos jak skille twoje iz nich mi sie chce brechac moj kumpel na 11lvlu ma wieksze heheheh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Harmonia to serv no-pvp, gdzie treni sie na potworkach, niestety noobki zabiją wszystko co sie rusza
![]() To po pierwsze, a po drugie to mój pierwszy char i na początku nie wiedziałem co i jak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ozyrus
Świat: SecuRa
Poziom: 107
![]() |
![]() Moim zdaniem filmik jest beznadziejny !!! Przecież te dragi są już nudne...Każdy nagrywa filmik albo na Demonach albo na Dragach !!! Ja bym wreszcie chciał zobaczyć jakiś fajny filmik z GS-ami :/ (chyba sam taki nagram i tu zamieszcze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |