|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pyt. mam 9 knighta i na czy mógłbym skillować ?
Jakieś konkretne potworki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Mysle ze na poczatku wystarcza Ci trolle, kup najlepiej dwarven shielda, wez slaba bron i skilluj na full defie, najlepiej do 30/30+. Potem to mozesz skillowac na dwarfach (zwyklych), rotwormach.
Pozdro |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki. Ale ja juz mam skile 42/41 (sword/shield) mam lvl 9 w tym momencie skiluje kifem na full defie na dwarfach i cos slabo idzie ostatno jak skilowalem innym charem szlo troszke szybciej eq poczatkowe (brass set)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ey mam skille 60/60i lvl 10 czy jak bede3 mial lvl 15 czy skile beda szybciej szly ( Skiluje na dvarfach)
![]()
I love ![]() and I don't like ![]() I am knight ![]() And I life on Refugia My skill is 53 swording and 53 shielding [MONSTER]Best Block : Dragon[/MONSTER] [MONSTER]Best Solo : Minotaur Mage[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Im wyższe skile tym dłuższy czas pomiędzy skokami
![]() Lvl wpływa jedynie tyle, że większe hity będą wchodzić, co oznacza częstsze padania potworka. Skillować możesz na dwarfach, minotaurach, summonowanym ghoulu, slimy odradzam - trzeba mieć niezłe eq i z 60 shiedlinga żeby nie zmieniać co 1,5h na nowego.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo dziekuje wszstki za pomoc. Dzieki wam juz troszke wiecej wiem o skillach knighta
![]()
I love ![]() and I don't like ![]() I am knight ![]() And I life on Refugia My skill is 53 swording and 53 shielding [MONSTER]Best Block : Dragon[/MONSTER] [MONSTER]Best Solo : Minotaur Mage[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: Radomek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ajron Małolat
Gildia: Mysterious Heroes
Świat: Harmonia
Poziom: 109
Skille: 83/76
Poziom mag.: 7
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...ystko+treningu
Tu masz poradnik o skill'owaniu. Według mnie bardzo przydatny dla każdego knight'a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: Szkocja
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pancho the Brave
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Niema Lipy
Świat: Arcania
Poziom: 45+
Poziom mag.: 46
|
![]() 8-10 lvl trole 10-18 roty lub na nich zostajesz przy skilach 60/60 polecam slimy
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Kolejny temat o tym samym. Rozumiem że użycie przycisk szukam dużo wysiłku kosztuje w dzisiejszych czasach .