|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
|
![]() Mam 82 lvl druida i skonczyl mi sie pacc. Zważając na to, że grałem nim tylko wtedy gdy miałem pacc nie bardzo wiem co mozna nim robic na facc. Pacc nie bede mial przez dosc dlugi czas, a wiec moje pytanie: czy odpuscic sobie tibie dopóki nie bede mial pacc, czy expic, jesli tak to gdzie? Jesli to ma jakies znaczenie gram na non-pvp. Z gory dziekuje za pomoc.
Ostatnio edytowany przez Ja13 - 12-08-2008 o 13:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() idź expić - orcland dragon lairy demona jako siocher i shotter...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() sio jest chyba dla pacc
Ale ten czas dopuki nie bedziesz miec pacc to expij na facc... Tez sie da. Ale pewnie slabiej.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gra na faccu jaka kolwiek postacia nie ma sensu w moich oczach wiec kup sobie drugiego pacca albo poprostu sobie odpusc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Miałem podobnie - moim ex-druidem na poziomie 60 na FACC expiło się bardzo przyjemnie. Dragi/Dle/Gsy z frigo hur szły super, często się zwracało. Najbardziej zakochałem się w Drakonii - daaaleko od ludzi, dość trudne przejście (zawsze zostawiałem po sobie ślad w postaci zlurowanego EB
![]() ![]() Podsumowując, gra druidem nie jest wcale trudna na FACC, pod warunkiem, że wiesz co i gdzie robić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Facc ? Mozna dragi z frigo hur (slabsze od exori frigo ale zawsze cos) lub demonia wrl z sd ;p
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Szczecin
Świat: Inferna
|
![]() Narób se runek ;o
Ew. rób runki a potem nimi expij ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Ja bym sobie albo odpuścił ale raczej nie... Robilbym runki, nie ważne, ze nawet miech ale kasy by bylo troche i potem jak bedzie pacc mozna zrobic malutkie waste i isc na lepsze potworki.
![]() |
#10 |
eX Moderator
|
![]() 2up & up
Wy chyba nie wiecie co mówicie...Grał ktoś z was w ogóle na facc na podobnym poziomie? Wątpie... Robienie Runek to KOMPLETNA STRATA CZASU. Z opłacalnych run druid może jedynie robić avalanche. Po jakimś czasie SP się kończą, a odrabianie ich zajmuje 'troche' czasu. Najlepiej będzie, jeżeli do pacca poexpisz z frigo hur na dragach/dlach/gsach, a nie pożałujesz. Powbijasz expa, mlvl, może wpadnie trochę kasy na przyszły exp. Powodzenia ![]() P.S. Kto nie wie, niech się nie udziela, gdybanie pozostawmy innym ![]() *edit *down M - Voniek D - Vonka ![]() Ostatnio edytowany przez Voniek - 12-08-2008 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Imię: Equa Gozamasu
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 46
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Pomijając miejscówki podane przez Voniek (nie odmieniam, bo nie wiem czy można
![]() Naprawdę da się grać Druidem na facc, choć to trudna sprawa. Bardzo trudna sprawa. Mana rośnie wolniej, tak samo SP, nie ma tylu czarów ofensywnych (nie licząc run), ale jednak - Druid, nawet na facc, potrafi dobrze wymiatać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Imię: Yoorez
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Family
Świat: Calmera
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
|
![]() 1.Na dragach miałem najczęściej waste z icicle/frigo hur, exp sredni
2.Mintwalin - możesz zbierać i wysyłać lota, exp bardzo słaby 3.Orc Fortress - Najbardziej polecam, bijesz głownie zerki i zbierasz halberdy(jak masz softy nie bierz potionow i zbieraj je do bp i wysylaj, jak nie to robisz loota na ziemii, ale nie polecam bo na no-pvp często kradną). Exp nawet taki sobie. 4.Gsy na crusie biłem z hmmow, zawsze pare k na plus, exp tak jak dragi 5.Wrl demona, jak masz duzo kasy to mozna chodzic. Na 10 bp sd bedziesz mial jakies 20-40k loota, zalezy od farta. 6.Elf Fortress, bierzesz pełno potionw/softy i kilka parceli, bijesz glownie arcanisty,(w tydzien grania po 3-4h dziennie zarobilem około 120k) Mam nadzieje ze sie przyda Pozdro =)