|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Polska->Zachodzniopomorskie->Carlin
|
![]() wlasnie sciagam tibie 7.35 i zaraz spruboje na test serwa wejsc. zycze milej zabawy wszystkim. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
P.S. bylem pierwszy z nowa wiadomoscia - chociarz raz was przescignalem.
Nareszcie!!! 23.01.2005r You see yourself. You are a knight. You are Neonata of the Ancient Vampires (Maly Vampirek). Ostatnio edytowany przez Norbitron - 10-12-2004 o 15:35. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() I po co temat zakladasz?
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nie zauwazylem notatki ze test serw ruszyl na tibia.pl wiec chcialem powiadomic niektore osoby
niestety ciezko sie wbic. amoze tylko mi tak wolno sie wczytuje ![]() P.S. kilkanascie warlwordow i leaderow natarlo thais lol
Nareszcie!!! 23.01.2005r You see yourself. You are a knight. You are Neonata of the Ancient Vampires (Maly Vampirek). Ostatnio edytowany przez Norbitron - 10-12-2004 o 15:13. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Jak to po co !! Człowieku mamy test serva !! , czyli juz tak jakby update ! juhu !! jest system logowania kolejkowy
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 10-12-2004 o 15:08. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: realm.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
![]() |
![]() moze ktos wrzucic instalke na jakis ftp? bo cos nie chce sie z tibii.com 7.35 sciagac :\ wywala mi "error 403: forbiden" czy jakos tak ;]
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: realm.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
![]() |
![]() Voltar - uruchom tibie, zaznacz test server login i sama Ci sie z poziomu gierki sciagnie
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() HEHE mi sie wlasnie tibia sciaga hmmmmm musi duzo zmian byc bo cos DLUUGO idzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Unknown client version. Please download the current version at http://www.tibia.com." :/
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Jak na razie system kolejkowy dupny, bylem 72 w kolejsce, czekam, czekam... doszlo do 0 i zamiast mnie zalogowac to mi wy***alo numer 220, myslalem ze sie wsciekne...
Mam nadzieje ze to poprawia....
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dlugo sie laduje grafa bo musi byc duzo zmian ale ogylem jest git!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() to mi sie wyswietla co mam zrobic?
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Voltar musisz kompa zrtestartowac
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() bylo fajnie a teraz nie moge sie lognac. albo pokazuje ze mam konto na 5 minut zablokowane albo ze test serwa nie ma
![]() cos sie chyba schrzanilo.
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pomuzcie plz
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Mi wyskakuje jakiś dupny błąd -.-" Tak samo dzieje się czasem jak gram na OTS... Nie wiem co to ;/ Btw: Mi się wszystko ox zainstalowało w około 2 min. ale to guano wyskakuje ; (
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Norbitron co widziales fajnego, bo ja nie moge sie wbic
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() RE: up
Rowno o 14:55 wchodze na tibia.com i patrze a tam cos o test serwie (nie czytalem tylko sciagalem nowa wersje) o 15:00 wchodze, patrze, 6 osob w dp po kilku sekundach bylo okolo 60 osob. wychodze z dp ide kilka krokow i patrze kilkanascie warlwordow i leaderow ida w moja strone.... (ciag dalszy chyba juz znany) You are dead wylogowalem sie i juz nie moge sie zalogowac ![]() Poprostu bylem ofiara "natarcia" potworow o kturym bylo duzo dyskusji w jednym z tematow. RE: down mam nadzieje ze cipsoft dopracuje to zanim zrobi update
Nareszcie!!! 23.01.2005r You see yourself. You are a knight. You are Neonata of the Ancient Vampires (Maly Vampirek). Ostatnio edytowany przez Norbitron - 10-12-2004 o 15:45. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Co jest do cholery ! Po pierwsze to logowanie kolejkowe jest do DUPY !!
Po drugie teeraz to juz wogóle sie to nie pojawia (na pocztątku sie pojawialo :bylem 221 w kolejce doszlo do 0 i wyskoczylo ze jestm 71 zamiast mnie zalogować ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Z nienacka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carb~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Squad
Świat: Aldora
Poziom: 30+
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Cytuj:
Ja mam to samo :// Resnelem kompa juz sie ciesze a tu ***** nie chodzi :/// ![]() aaaa i mi sie nawet konto z postaciami nie chce wlączyc ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez KulKa - 10-12-2004 o 15:46. |
|
![]() |