|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Grałem z kolegami w tibię i weszliśmy na starą postać kolegi (Isildur of Titania) żeby nabić 8 level i zobaczyć jak wygląda wyjście z Rooka i wybór profesji po najnowszym update. Postać miała słabe EQ więc poszliśmy na Carlin Sword quest. Gdy zeszliśmy na dół zobaczyliśmy Apprentice Sheng powszechnie uważany za Mino Mage'a (dlatego użyłem tej popularniejszej nazwy żeby tema lepiej rzucał się w oczy). Przywoływał on nie snake'i tylko hieny. Zobaczcie sobie na www.tibia.com > Community > Characters i wpiszcie nazwę naszej postaci a zobaczycie że została zabita właśnie przez hienę. Sprawa ta miała miejsce 18 września (czwartek) około 14.35. Niestety z powodu słabego EQ nie zdążyłem sprawdzić drzwi do pokoju Mino Mage'a. Wiem że niewiele to dało bo mało zrobiłem ale przynajmniej wiemy że Apprentice Sheng'a da się wypuścić.
![]() Oto linki do screena : http://www.wrzuta.pl/obraz/lTFRQ1qjhI/mino |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() No kretyn totalny :|... niech ktoś mu wyjaśni dlaczego ...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Barbar
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
![]() ![]() |
![]() Apprentice Sheng jest bossem minotaurów na rooku. Respi się nieregularnie więc po prostu na niego trafiłeś, ale to nic nowego
![]() Ale nie wiem, po co zakładać 2 tematy... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() To prowokacja, temat do natychmiastowej kasacji. Anyway, patrzcie na datę dołączenia tego gościa.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
Imię: Veloire
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 29
Skille: 20/25
![]() |
![]() Cytuj:
Rookgaard- moim miastem. Spike Sword- moim celem. LVL ---- Skill ---- Speed - Mlvl 5 [x] 10/10 [x]/[x] 100 [x] 0[x] 10 [x] 15/15 [x]/[x] 200 [x] 15 [x] 20/20 [x]/[x] 300 [ ] 20 [x] 25/25 [ ]/[x] 400 [ ] 25 [x] 30/30 [ ]/[ ] 500 [ ] 30 [ ] 35 [ ] 40 [ ] 45 [ ] |
|
![]() |