Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-09-2008, 05:54   #1
baczekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 07 2008

Imię: Ave Han
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana (sux)
Poziom: 49
Skille: 73/72
Poziom mag.: 4
Domyślny Do modków

Wkurza mnie, że nie ma takiego tematu, gdzie by nie było jakiś kłótni, oraz bluźnierstwa. W każdym temacie co najmniej jedna osoba na siłę stara się być fajna i uraża inne osoby. Tutaj na przykład (pierwsza strona tematu - dalej zbrzydło mi czytanie tych kretyńskich postów) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184692 większość wyzywa lub w inny sposób uraża twórce tematu. Spoko, koleś ma ochotę o tym porozmawiać ale to nie jest powód do tego typu postów
Cytuj:
Was kompletnie pojeb*** to temat o tibi za 5 lat a nie ze w 2012 bendzie koniec swiata a pozatym temat du DUPY podcieram sie niem dzienkuje
.

Proszę więc moderatorów, o dawanie warnów tego typu postom, oraz kasowanie zbędnych spamów. Wiem, że to trudne (szczególnie na forum o tibii ), ale naprawdę tą metodą można się pozbyć niepotrzebnego spamu. Na wielu forach o takich "rygorach", panuje ład.

Tyle ode mnie pozdrawiam Moderatorów.
baczekk jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-09-2008, 07:22   #2
Iron
Użytkownik Forum

Iron's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 2

Iron ma numer GG 1080629
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez baczekk Pokaż post
Wkurza mnie, że nie ma takiego tematu, gdzie by nie było jakiś kłótni, oraz bluźnierstwa. W każdym temacie co najmniej jedna osoba na siłę stara się być fajna i uraża inne osoby. Tutaj na przykład (pierwsza strona tematu - dalej zbrzydło mi czytanie tych kretyńskich postów) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184692 większość wyzywa lub w inny sposób uraża twórce tematu. Spoko, koleś ma ochotę o tym porozmawiać ale to nie jest powód do tego typu postów .

Proszę więc moderatorów, o dawanie warnów tego typu postom, oraz kasowanie zbędnych spamów. Wiem, że to trudne (szczególnie na forum o tibii ), ale naprawdę tą metodą można się pozbyć niepotrzebnego spamu. Na wielu forach o takich "rygorach", panuje ład.

Tyle ode mnie pozdrawiam Moderatorów.
Wystarczy zraportować taki post/temat a odpowiedni moderator, w odpowiednim czasie się tym zajmie.

Iron jest offline  
stary 29-09-2008, 10:07   #3
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Po lewej stronie posta, pod nickiem uzytkownika jest taka mala ikonka "wykrzyknik". Kliknij na nia i napisz powod, czemu to robisz (np "wulgaryzmy w poscie"), a sprawa trafi do moderatorow i pozwoli to na szybsza reakcje
stary 29-09-2008, 12:38   #4
baczekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 07 2008

Imię: Ave Han
Świat: Nerana (sux)
Poziom: 49
Skille: 73/72
Poziom mag.: 4
Domyślny

Heh nie zdziwcie się jak co trzeci post będę w ten sposób raportował
baczekk jest offline  
stary 29-09-2008, 15:50   #5
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez baczekk Pokaż post
Heh nie zdziwcie się jak co trzeci post będę w ten sposób raportował
chwala Ci za to ze bedziesz to robil wazne jest tylko to zeby posty ktore raportujesz, rzeczywiscie lamaly regulamin bo za zglaszanie postow ktore nie lamia regulaminu takze mozna otrzymac warna
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline  
stary 29-09-2008, 16:15   #6
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Reported...

A tak na poważnie, to nic nie zdziałasz. Idea może i jest fajna, ale wciąż będzie tu pełno maniaków którzy chcą być pr0 i c0ol lub nie potrafią panować nad emocjami (pozdro Ryba)co za nolife z niego ;\
CytrynowySorbet jest offline  
stary 29-09-2008, 16:58   #7
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Reported...

A tak na poważnie, to nic nie zdziałasz. Idea może i jest fajna, ale wciąż będzie tu pełno maniaków którzy chcą być pr0 i c0ol lub nie potrafią panować nad emocjami (pozdro Ryba)
Ale raportując tych maniaków będzie ich mniej. Uwierz mi, raporty nam pomagają.

Vanhelsen jest offline  
stary 29-09-2008, 17:03   #8
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
A tak na poważnie, to nic nie zdziałasz. Idea może i jest fajna, ale wciąż będzie tu pełno maniaków którzy chcą być pr0 i c0ol lub nie potrafią panować nad emocjami (pozdro Ryba)co za nolife z niego ;\
Ej to nub konto Tany?:\

Kiedy ja nie panowałem nad emocjami?

@topik
Oczywiście, reporty są ważne i pomagają i w ogóle to już przerabiane było, a ja bym chciał przypomnieć, że prócz tych raportów wysyłanych jest też forum. Czasami mam wrażenie, że u niektórych moderatorów kasowane posty po raporcie to 90% ogółu. Czasem warto się rozejrzeć na forum.
Rybzor jest offline  
stary 29-09-2008, 22:26   #9
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Drogi autorze(nicka nie chce mi się sprawdzać): Jesteśmy świadomi, że nie którzy użytkownicy potrzebują się dowartościować. Osobiście chyba nikt z nas nie czyta forum, czasem OWION, poprostu w większości od dawna nie jesteśmy Tibią zainteresowani. Dlatego posty łamiące regulamin proszę raportować, jak to zrobić pisali poprzednicy. W zasadzie tylko w ten sposób sprawa ma szansę na szybkie załatwienie.

Temat uważam za wyczerpany.

Gangrel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania