|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Imię: Ave Han
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kwiaty zła xD
Świat: Nerana (sux)
Poziom: 49
Skille: 73/72
Poziom mag.: 4
|
![]() Wkurza mnie, że nie ma takiego tematu, gdzie by nie było jakiś kłótni, oraz bluźnierstwa. W każdym temacie co najmniej jedna osoba na siłę stara się być fajna i uraża inne osoby. Tutaj na przykład (pierwsza strona tematu - dalej zbrzydło mi czytanie tych kretyńskich postów) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184692 większość wyzywa lub w inny sposób uraża twórce tematu. Spoko, koleś ma ochotę o tym porozmawiać ale to nie jest powód do tego typu postów
Cytuj:
![]() Proszę więc moderatorów, o dawanie warnów tego typu postom, oraz kasowanie zbędnych spamów. Wiem, że to trudne (szczególnie na forum o tibii ![]() Tyle ode mnie pozdrawiam Moderatorów. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Po lewej stronie posta, pod nickiem uzytkownika jest taka mala ikonka "wykrzyknik". Kliknij na nia i napisz powod, czemu to robisz (np "wulgaryzmy w poscie"), a sprawa trafi do moderatorow i pozwoli to na szybsza reakcje
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Imię: Ave Han
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kwiaty zła xD
Świat: Nerana (sux)
Poziom: 49
Skille: 73/72
Poziom mag.: 4
|
![]() Heh nie zdziwcie się jak co trzeci post będę w ten sposób raportował
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Reported...
A tak na poważnie, to nic nie zdziałasz. Idea może i jest fajna, ale wciąż będzie tu pełno maniaków którzy chcą być pr0 i c0ol lub nie potrafią panować nad emocjami (pozdro Ryba)co za nolife z niego ;\ |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ale raportując tych maniaków będzie ich mniej. Uwierz mi, raporty nam pomagają.
#8 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Kiedy ja nie panowałem nad emocjami? ![]() @topik Oczywiście, reporty są ważne i pomagają i w ogóle to już przerabiane było, a ja bym chciał przypomnieć, że prócz tych raportów wysyłanych jest też forum. Czasami mam wrażenie, że u niektórych moderatorów kasowane posty po raporcie to 90% ogółu. Czasem warto się rozejrzeć na forum. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Fallen Angel
|
![]() Drogi autorze(nicka nie chce mi się sprawdzać): Jesteśmy świadomi, że nie którzy użytkownicy potrzebują się dowartościować. Osobiście chyba nikt z nas nie czyta forum, czasem OWION, poprostu w większości od dawna nie jesteśmy Tibią zainteresowani. Dlatego posty łamiące regulamin proszę raportować, jak to zrobić pisali poprzednicy. W zasadzie tylko w ten sposób sprawa ma szansę na szybkie załatwienie.
Temat uważam za wyczerpany.