|
Notki |
CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dee Maloney
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
|
![]() Gratulacje
![]() Udało się wam skutecznie mnie pozbyć, tak to jest jak ludzie są bezkrytyczni, a nikt inny ani "z góry" nie ma ochoty nic z tym zrobić. Szkoda, że to nie pierwszy raz na Tibia.pl. W każdym razie z mojej strony ostatni, bo jest w zasadzie tak jak się spodziewałem, nic się tu nie zrobi. A w obu przypadkach wszystko było w celu poprawy jakości forum/serwera. Tym gorzej dla was chłopaki i nie mam tu na myśli tego, że ja stąd znikam, tylko, że tracicie to co mogłem tu wnieść ![]() Wiem, jestem "nikim" jako szary użytkownik, a wy sie tylko ucieszycie i będzie was korciło żeby skomentować mnie starając się udowodnić, że jestem debilem. Szkoda, że wcześniej wam się nie udało, to o czymś świadczy, a teraz znikam na dobre ![]() GL & HF Nie macie po co odpisywać ![]() ![]() Specjalne pozdrowienia i podziękowania dla Bebilona który potrafił uprzyjemnić ten czas spędzony na CS.Tibia.pl. I pozdrawiam również całe grono adminów i graczy z serwera CS.Tibia.pl ![]() Tak na koniec, specjalnie dla was [crying_mode] ![]() Tuben~ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 20 05 2008
Lokacja: Kielce
Gildia: ukradli mi rower
Świat: deska od wc
Poziom: 356
Skille: bączek!
![]() |