|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() tak se ostatnio myslalem, i wymyslilem aby sprawdzic jaki lvl ma moj kumpel.
niestety zapomnialo mi sie nicka. :/. w ten sposob wpadlem na pomysl aby wprowadzic na tibii.com zaawansowane wyszukiwanie postaci. mialo by to na celu znalezienie postaci ktorych nieznamy nickow. np. tak jak ja probowalem znalesc nick mojego kumpla, wiedzac tylko ze gra na julerze, jest druidem, ma 20 lvl i na 25 mlvl. co wy sadzicie o wprowadzeniu wyszukiwarki postaci, oraz jakie kryteria mozna by bylo w niej umiescic??
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() wg. mnie to było by głupie piszeż że druid 20lvl i 25 mlvl i że na np
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() A ja uważam ten pomysł za dobry.
Można by było wprowadzić rubryki profesja, lvl, mlvl, świat, miasto, nick (dokładny bądź "ze słowami" albo na przykład Masteron* - jak nie pamiętasz, czy kumpel ma nicka Masteronius czy Masteronion ![]() Ale to raczej trzeba naisac na forum tibia.com, a nie tu ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Co do tematu to nie bede pisal bo Vanessa napisala cos co mi sie bardzo podoba i raczej nie mam co dodawac
![]() No moze pozatym ze przydalby sie wyszukiwacz kogo dana osoba zabila, to by bylo przydatne zapewne ![]() Pomysl jest dobry, teraz tylko CipSoft pogonic zeby to zrobili. Jesli chodzi o Antica to jest fajna strona Anticy z opcja wyszukiwania w ktorej jak nie znasz dokladnego nicka, mozesz kombinowac z * tak jak to Vanessa wyjasnila, adres tutaj Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 27-11-2004 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2004
|
![]() Wydaje mi sie ze wysukiwarka oparta na skilach jest zbytnia pomoca dla pka. przeciez pk skopiuje twoje imie, szybko sprawdzi mlvl i w przypadku postaci magicznych moze byc pewnien ze SD po 200 obrazen mu nie grozi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
|
![]() No wiesz.... skille nie są żadną tajemnicą. Przecież na tibia.com są wymienione postacie z najlepszymi skillami... więc każdy może sobie sprawdzić
![]() A tylko najlepsze, bo byłoby tego za dużo (poza tym jest to zbędne) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem pomysł o zaawansowanym szukaniu jest dobry, ale ma dwie wady: 1. PK, którzy mogą szukać danych. 2. Skille ulegają zmianom. Jeśli ktoś przykładowo 2 dni temu podał nam swoje umiejętności, ale nicka nie, to skąd można wiedzieć, czy dana osoba ma ciągle te same skille? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
|
![]() zyje sobie w ab i tam expie a oficjalnie mieszkam w carlin wiec jak mnie znajdziesz
![]() wystarczy tak jak jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
|
![]() Ludzie, czytajcie....
Przecież nikt nie wspomniał o skillach takich jak sword fighting czy shielding. Mówione było tylko o magic lvlu, a kuboal pisząc w swoim poście o skillach miał mlvl na myśli. @Elle To, że o reszcie nic nie wiadomo wynika jedynie z tego, że umieszczenie Cię na liście najlepszych jest wyróżnieniem i dlatego nie umieszcza się tam wszystkich... zresztą chodziło tylko o mlvl. @topic Możliwe, że mlvl to za dużo, ale skoro lvl jest, to czemu nie... Cytuj:
Nie rozumiem więc, co ma Twój post do tego... Jeśli chodzi Ci o to, że na stronie będzie, że mieszkasz w Carlin, a w ogóle tam nie przebywasz, to nie ma nic do rzeczy. Znając nicka szuka się exivą, bo mało kto przebywa ciągle w miejscu zamieszkania. |
|
![]() |
![]() |