|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
|
![]() Witam!!
Po dluzszej przerwie wrocilem do gry w tibie. Po paru dniach wybralem sie na Fibule odkryc troche wysepke, poszedlem w lewo, byl tam taki budynek, weszlem do kanalu, a po zabiciu kilku szczorow zauwazylem, ze nie mam liny!! Jak wyjsc bez liny? Koniecznie musi mi ktos pomoc ropujac mnie czy jest jakies inne wyjscie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Jest takie zaklęcie 'magic rope, ale skoro pytasz to raczej go nie masz, bo byś wiedział o tym.. Chociaż, jak się kupuje kilka czarów i ich nie używa to w trudnych sytuacjach łatwo zapomniec np. o exana pox.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() jakbym mial PACC to bym to kupil
![]() Gdyby ktos sie wybieral na Fibule w Candii to moglby mnie ropowac? to jest pierwszy budynek kierujac sie na wschod w kanale. Nazywam sie Don-leo, jakos sie odwdziecze (w depo mam np. battle hammer) Moge poczekac |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 1. j/w
2. Wciskaj szybko spację, może uda ci się na tyle wysoko podskoczyć, co by się wydostać. 3. Podstaw se drabinkę. 4. Jeśli nie masz drabinki... spróbuj wydostać się po paczkach, ewentualnie może ktoś cię podsadzi. 5. Jeśli to nie pomoże... strzel sobie w łeb. 6. Jeśli nie trafiłeś - sprawdź, może jesteś pod wpływem środków odurzających a: a) lina spoczywa w twojej dłoni, pomyliłeś ją z wężem. b) nie możesz wyjść bo jesteś na powierzchni. 7. Napisz na game-chacie, że wszyscy Szwedzi to buce. Może któryś z odwiedzających będzie miał przy sobie linę. 8... ... poproś kogoś, może ci podrzuci. Ja tak robiłem - i działało. Na game-chacie oczywiście (chyba, że któryś ze znajomych jest akurat on-line). Z pozdrowieniami ![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() ale smieszne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Sformatuj dysk to wyjdziesz ^^
@ Człowieku wyjdź a jak zmądrzejesz to wróć ok...?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Cytuj:
Nie wiem, moze mam pecha w tej kwestii, albo nie umiem sie zachowac czy cos takiego. Ale mialem juz kilka takich sytuacji i przypadkowo napotkane postacie raczej zastanawiały sie czy poradza sobie ze mna same czy moze lepiej zwolac ekipe.. niz jakby mnie tu ropnac. Wszak, leoś nie trafił tak zle, jesliby wszystko inne zawiodlo moze dac sie szczurom zabic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
@topic No niestety, jeśli nie masz ani liny, ani zaklęcia Magic rope, to jesteś zdany na łaskę osób trzecich ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() eh...tez sie ostatnio wbilam w ten..kanal....na ropowanie nie ma szans, bo jest to KANAL, wiec sam wiesz....musisz zalatwic sobie kogos kto Ci przyniesie line na dol....ja mialam jeszcze 2 postac na tym samym servie to poprosty szybko polozylam line w tamtym miejscu, wylogowalam sie, a moja 2 nieszczesna postac za chwilke trzymala juz line ;P...
Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja tez nie dawno wpadłem ale w innym miejscu . Na serwerze Xerena jesli byłby ktoś chętny mi pomóc to prosze napisać na priwa .
Prosze o pomoc. Ciągle czekam ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2008
|
![]() wlazłem do dziury z liną i pisze że nie moge jej użyć
![]() a przy okazji jak sie pije piwo?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() # do autora tematu, sposob jest bardzo prosty, bierzesz 3 parcele i spot (taki garczek, nba ktory stanac nie mozna, za to mozna go zabrac do backpacka). ustawiasz parcele na ropeplace, stawiasz garnek na kratce zaraz pod soba i.... probojesz na niego wejsc.... o kurcze! Snejku mial racje, co nie? jestes pietro wyzej
![]() Oczywiscie ten sposob dziala, sam tak wielokrotnie robilem ale bardziej oplaca sie wziasc sama line (1 ![]() ![]() PS zawsze pozostaje czar ale dla pacc tylko
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() a co z liną to samo??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() ojć upiłem się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Stop Archeologom !!!
@down : Cytuj:
nie pisać mi tu... spójrzcie na datę założenia - prawie rok temu .............. Ostatnio edytowany przez Hodal - 07-06-2008 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wojas Knight
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() boże co za newbostwo niewiedziec jak sie uzywa lliny!
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez wojo1310 - 07-06-2008 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() Cytuj:
![]() Topic: haushuashuahsauh zal jak ty zes z rooklandu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wojas Knight
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() jak powyższy post ma sie do tematu?! Ludzie! Jak nie chcecie pomoc tylko nabijac sobie posty to wogole sie nie wypowiadajcie!Piszecie takie glupoty ze glowa boli...myslisz ze jak napiszesz "prawie robi wielka roznice" to jestes zabawiacz?!Stare i niemodne a co najwazniejsze WOGOLE NIEZWIAZANE Z TEMATEM!
![]()