![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() No dobra... nie chciałem zaśmiecać forum następnym durnym tematem, ale nie wiedziałem gdzie to napisać...
A więc do rzeczy: z powodu szkoły i braku czasu musiałem skończyć z WoW'em, nie nikt mnie do tego nie zmuszał, sam skończyłem grać ![]() No więc poszukuję jakieś dobrej gry online, której nie będę musiał poświęcać dużo czasu (czyli nie będzie raidów 7h, no-life). Z góry dziękuje ![]() EDIT Może być MMORPG ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 02-10-2008 o 18:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() metaldamage
my-fantasy ogame batlefight Itp. itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Legnica
|
![]() Flyff, CoD4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Shaiya, albo RF Online, bardzo fajne gry, i dużym plusem że Darmowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() 1.Tales of Pirates (MMORPG)
2.Savage (coś dla Ciebie, jest to nawalanka w czasie rzeczywistym. Dołączasz do bestii lub ludzi. Jak na takie gry przystało, ludzie korzystają z technologii a bestie ze swoich mocy. Poczytaj więcej bo dużo by pisać) 3. Toribash (czasem trzeba mieć mocne nerwy) 4. WarRock (FPS, super klimat) 5. Soldat (znane każdemu) 6. Shayia (piękna grafika, stosunkowo dużo skilli i bodajże 12 profesji) 7. TrackmaniaNations Forever (wyścigi, można grać online, darmowa i ciekawa) Nie wszystkie tytuły to RPG ale nie wspomniałeś, że tylko takich szukasz ^^ @Up Szybszy jeśli chodzi o Shayie xD
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 01-10-2008 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Jeśli szukasz naprawdę emocjonującego shootera online, polecam tylko i wyłącznie Red Orchestra. Parę złotych. Ewentualnie Unreal2004 (trzecia część najsłabsza).
Jeśli szukasz rtsa online, polecam Warcraft 3 lub Dawn of War (bardziej). Jeśli chcesz pograć przez neta w hacki i slashe, polecam oczywiście Diablo 2 oraz Sacred. Jeśli natomiast chcesz pograć w MMORPG, to polecam WoW. I już.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() @UP
Jak już pisałem, to grałem w WoW'a ale nie mam na tyle czasu by grać dalej więc przestałem. _______________________ A więc tak, najbardziej przekonuje mnie Savage, ale myślałem też nad Flyff'em, tylko że we flyff nie wbiłem lvl większego niż 20, więc moje pytanie: Czy potrzeba spędzać dużo czasu dziennie by normalnie grać w Flyff'a? Ostatnio edytowany przez Bluray - 02-10-2008 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli nie chcesz WoWa, to w żadne MMORPG nie chcesz, uwierz mi.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() America's to klon Battlefielda. Jeśli szukasz oryginalnej, diablo grywalnej diablo drużynowej gry online, wybierz Red Orchestra.
UWAGA! Lektura instrukcji i parę godzin praktyki w trybie practise wymagane - później zabawa jest przednia.
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak.
I praktycznie każdy online shooter w klimatach II wojny jest bardzo podobny. Oprócz Red Orchestry.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Sorry ale nigdzie nie znalazlem shootera II WŚ jak battlefield 1942.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Enemy Territory. Mozna za darmo pobrac PELNA LEGALNA wersje z neta. Jak nie grales w to, to CI powiem, ze to byla pierwsza gra gdzie druzyny nie mialy takich samych zadan. ( o ile dobrze pamietam) Mam na mysli to, ze np. w mapie Gold Rush. Amerykanie beda starali sie zdobyc czolg, wysadzic dwie zapory czolgowe, zniszczyc wejscie do banku, ukrasc 2 skrzynki ze zlotem, zaladowac je na ciezarowke, naprawic ciezarowke, i zniszyczc dwie zapory drogowe zeby moc przejechac ciezarowka. Oczywiscie druzyna przeciwna bedzie sie starala nie dopuscic do tego, naprawiajac zapory, niszczac czolg, ciezarowke, zajmowac dobre pozycje itd. Do tego Dochodzi podzial na klasy. Medyk, radiooperator, szpieg, zolnierz, inzynier. I tak radiooperator rozdaje amuniecje oraz wzywa naloty badz tez ostrzal artyleryjski, szpieg moze sie przebierac za wroga i uzywac "snajperki", a inzynier moze naprawiac czolgi, stawiac miny, podkladac dynamit do wysadzania.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Goraco polecam ET. Gram od 4 lat, od 3 w ligach i innych takich. Prze gra, jeszcze mi sie nie znudzila o.0
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() W ET jakoś za bardzo nie grałem. To znaczy: zainstalowałem i po godzinie skasowałem, bo robiłem za free fraga.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |