|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hunter Draco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Pk sorcerera.
18lvl,12mlvl <uahsauhs-nie wnikam to bedzie char do pk xD>Ale dobije 20lvl i 20mlvl,gdzie/kogo moge pkowac z WoD,Eq: Noble arm,dark helmet,p legi,guardian shield,scarf,4k do wykozystania na razie ;p Moze sprzedam gss za 5k i bedzie 9k na dezerta nie ma co liczyc ![]() <VALORIA> Ale jaki najwiekszy lvl dam zabic przy 2,5bp manaskow i 1,5 health potionow ;p Taki zeby loot byl jakis ;p
[ Ostatnio edytowany przez Igim - 03-11-2008 o 14:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Ty się o to nas pytasz? Skąd mamy to wiedzieć co dana postać ma przy sobie, żeby "loot był jakiś"? Skąd mamy wiedzieć czy jest noobem czy może ma lepsze pvp od Ciebie? Wszystko zależy od szczęścia i osoby po drugiej stronie monitora. Zdarzają się sytuacje, że hlvlowy afker zostaje zabity przez 15 druida...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pvp mam dobre
![]() Bo takie cos sie niezdarza i sie pytam czy loot bedzie dobry jak zabije ~do 24lvla palka i czy mi sie posypie cos czy 1 na 5 zabic jakis item z eq...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam dobre pvp tylko nie gralem dlugo...!
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() 20 lvlem mozesz najwyzej pozabijac 8-20 lvl nabow bez potow, chociaz ty tez pro nie jestes
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
![]() legi? jakie legi?
Palka,druida,sorca,knighta jak zabijesz to wypadnie coś z P.seta,shield guardian,dwarven,dragonka crown/dark helmet no i leather bootsy ![]() Najlepiej to chyba sorca i druta ubijać bo może różdżka spaść ![]() Ja bym polecił podexpic do 30 i zabijać pali i druidów/sorców Wtedy to B.set,potiony,Bohy,Crwon helmet,vampire,demon,medusa shield Chociaż mój kolega na serwerze PvP palkiem w p.secie,Guardian shield,crocodile boots,crown helmet 80 lvl wbijał ![]() Na twoim lvlu to tylko roty,roty,roty. Wychodzi 1-3k na 1 zabitego + eq |
![]() |
![]() |