Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-11-2008, 17:04   #1
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny Moderator Gangrel - Uzasadnienie Warna

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Karmienie troli
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 1 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2342929
Cytuj:
Do autora tematu.

Nie wiem czy wiesz chłopcze, ale zdobyłem twoje dane osobowe (łącznie z adresem zamieszkania). Za chwilę idę na Policję. Ciekaw jestem, co powiedzą na to twoi rodzice, po zapłaceniu grzywny.
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl
Nie będę z tym moderatorem konwersował na ten temat, ponieważ z doświadczenia wiem, że rozmowa z tego typu ludźmi do niczego nie prowadzi.

Zatem, niech ktoś wyżej postawiony wytłumaczy mi, komu i w jaki sposób wyrządziłem wielką krzywdę moim postem i w którym aspekcie łamie on regulamin. Możliwe, że moderatorom się nudzi i pod nie obecność swoich przełożonych, urządzają sobie zabawę kosztem czyichś kont.

Jeśli ten moderator, który dał mi tego warna, nie potrafi konstruktywnie sprecyzować o co mu chodziło i ma zamiar zamknąć temat, jednocześnie próbując mi wmówić, że "to on ma rację, a nie ja", to najlepiej niech w ogóle się nie odzywa, ponieważ nie mam zamiaru marnować swojego czasu na udowadnianie mu jego błędów. Skieruję się do kogoś, kto jest kompetentny i odpowiedzialny za swoją rangę.
Xr3 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-11-2008, 17:27   #2
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Warna dałem za temat z keylogerem, w OWIONIE, zresztą otrzymał go każdy kto się tam wypowiedział, czyli koło 10 userów. Normalny user wysyła raporta i zostawia temat tak jak jest, a nie spamuje sobie radośnie. Nie chciało mi się do każdego w tej sprawie pisać PW, co więcej, uważam że tak prędzej sobie to zapamiętacie. Temat zamykam, żeby nie powstał spam, link do tematu wyśle dromowi i bosalowi żeby mogli sie wypowiedzieć.

Gangrel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania