|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIe wiem czy wszyscy wiecie ale na Aldorze trwa wojna między Black Windows oraz Powerpuff girls.Powoli wrze coraz bardziej , wracajac z Kazz mialem okazje spotkac...sami zobaczcie
![]() bedzie ładna sieka , radze stac w PZ jezeli widac X to wjedzcie na http://photobucket.com/albums/v423/Dreathan/ i tam "Wojna XD"
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 30-11-2004 o 21:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() ale rzeźnia!!! ten X jest po prostu zabujczy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wymiatasz gosciu!! Normalnie super X!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() o w morde kogo głowa tam leci? <lol> ale w******y X
MAM MI NIE POZWALA TAKICH RZECZY OGLDĄDAĆ! ![]() Ostatnio edytowany przez Druidek of secura - 30-11-2004 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Co do tych komentarzy o X - zacytuję Doba:
"Wiesz ja mam czasami wrazenie ze niektorzy userzy sa takimi idiotami ze mam ochote takiego tylko chwycic i lbem o sciane lac az sie nauczy myslec... w ktoryms wcieleniu w koncu mu sie uda... moze..." Dziękuje...
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezu jaka rzeźnia wes az strach tam grać . ta krew powyrywane głowy , konczyny obrzydliwe ......a najbardziej przerazajoncy to ten X
Calling calming silence Accompanied only by the full moon The howling of a night wolf And the path under my bare feet... ...The Elvenpath) ...Proud Member Of Metal Militia... Ostatnio edytowany przez Asazello - 30-11-2004 o 21:25. Powód: ortograf :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ku**a i po hu* takie *******y jak "WIDZE X" piszecie ? nie widzisz ? to spier.. i nie nabijaj sobie bezsensownie posta...nie wiem czemu X widac ciagle , u mnie sie wyswietla fota.... lól
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() jaki idiota naucz sie debilu wklejac ss'y wtedy nie będzie komentarzy "widze x"
nOOb plx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2. palancie umiem wklejac foty X to prze przekroczenie limitu transferu po 3.Ja noob ? lol....ciekawe...głupek
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Lord Dreathan - sprawdz adres, znalazlem w kodzie zrodlowym adres http://f012.mail.lycos.co.uk/app/edr...iew.jsp?id=277
i nie dziala - na pewno nie limit transferu ![]() EDIT: @Master of Devastation - jak narazie to ty pokazujesz swoj idiotyzm. To ze dal zly link nie swiadczy ze jest idiota.
Na wojne nie idziesz po to, aby zginąć za ojczyznę, ale po to, aby jakiś inny ******** zginął za swoją gen. G. Patton ![]() Ostatnio edytowany przez Welshaire - 30-11-2004 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
![]() |
![]() tylko że ja nie jestem takim patafianem jak ty i ss'y wklejać umiem......-.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() Lord dreathan jaka wlasciwie masz postac na aldorce a tak przy okazji tez to widzialem mevar seth-drone masakrovie la vidulas el rojos ......... akurat znam pare osób poprosze seth-drone aby ss-y zamiescil i wtedy zobaczycie !! i niewyzywajcie nikogo z aldory od noobów !!
__________________________________________________ _____________ Fon Kostryn -> pal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
JAkbym nie umial wklejac fotek to by wogole nawet X nie bylo ty kur** idioto
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord moze sie kidys spotkamy na aldorce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
boże jak bezsensownie gadasz..-.-'aldora to nOOby a głównym reprezentantem jesteś ty!przeczytaj jeszcze raz co napisałeś ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() @Master of Devastation:
Hahaha, a żeś texta puścił. Normalnie wszyscy się śmieją. ![]() "...tylko że ja nie jestem takim patafianem jak ty i ss'y wklejać umiem..." - me klasa III podst. plx? ![]() Podsumowując - stul pysk, jak Ci coś nie odpowiada (przepraszam za słownictwo, ludzie są dziwni... ![]()
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... Ostatnio edytowany przez Karteazusz - 30-11-2004 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() powiem wam tak ja widzicie X to niewyzywajcie od noobów itp bo moze byc transfer przekroczony wiec poczekac albo wejsc puzniej ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() MAster of devastation choc na aldore to na maina niewyjdziesz a jedyny nOOb tutaj to ty i stul japie pokrako ............ !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |