|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() na poczatek witam wszystkich, bo to moj pierwszy post na tym forum
![]() wiec mam maly problem.. moze nie problem ale nie wiem co robic ![]() szukam gildii na isarze i chcac cos znalezc napisalem notke na Trade chat.. odezwal sie gosc i mowi, ze moge wstapic do jego gildii ale MUSZE mu podac numer i haslo zeby mogl mnie dolaczyc. odpowiedzialem 'yeah yeah, sure, cya' a on na to 'so you are hunted' ![]() zlookalem sobie jego konto, okazalo sie ze to palek na 7 lvl, ale ma tez druga postac - master sorcerer lvl 28.. (chwile potem zalogowal sie na ta postac i powtorzyl grozbe) ja jestem knight, lvl 25. co mam robic? olac goscia? czy zwolac kumpli i mu ostudzic zapal? czy jeszcze co innego..? ps. jest ktos z jakiejs polskiej gildii na isarze, ktora moglaby mnie przyjac? pozdro |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Na razie nic nie rób. Jak cie zaatakuje to na nigo pohuntuj. Może mu się odechce.
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Noś przy sobie zawsze bp Uh a jak wyskoczy ci to zabij
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Raczej nic Tobie nie zrobi. Ja bym go olał. Jakby mnie zaatakował to dopiero bym mu coś zrobił. A na isarze nie gram, to nic innego nie doradzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Taki sorcerzyna pewnie ta 7-levelową postac ma do okradania ludzi z lotbagow, olej go ale nos UHY przy sobie - solo jest dla Ciebie niegrozny.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |