|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() No to tak
Druidzi: Uh'y.HMM,SummonCreature (daelj nie wiem bo nim nie jestem) Palladyn: conjure arrow,Greater Healing,conjure Bolt,Hmm(ja robie mase BP z nimi)no i Antidote Knight: Malo ma czarow ale uzywa Light healing i antidote. Z pacem Berserk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() knighty - exura
druidzi - uh rune palki - exura vita i tworzenie strzal sorki - do 25mlvlu adori gran a potem to glownie sd i summon creature [i czasami exura vita] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Palkowi najbardziej sie przydaje exevo con mort- robienie boltow przeciez
U$3r |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() po pierwsze: nigdy nie gralem palkiem
po drugie: ten czar jest tylko dla PACC a nie wszystcy takowe konto posiadaja i dlatego o strzalach napisalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Master sorcere ma: UE
Elder druid: Nie wiem ![]() Royal pally: Robienie beltow Elite knight..: utani hur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() ja jestem master socrerer to najczesciej uzywam HMM potem SD potem UH potem EBomby(tylko jak narazie na GSy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Oprócz robienia run to...
exura gran exana pox utamo vita exura vita Summon Creature to tylko na huntach ![]() Z run najczęściej korzystam: HMM GFB Jestem sorcem, btw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Dla sorca: HMM, UH, SD, F-Bomb, GFB, Summon (zerk, ds or f-element (najrzadziej)), Exana Pox
Knight: Exura, Exana Pox, HMM, FF Druid: UH, F-Bomb, GFB, Exana Pox Pal: Utana Vid, Exura Vita, Exevo Con, Exana Pox (dla pacc to teoretycznie bolty zamiast arrow'ów), HMM, F-Bomb, GFB... Ależ oczywiście wymieniłem tutaj czary wszystkie, najczęściej używane. Dodam tylko tyle, że np. Knight nie umie robić hmm i się zaopatrza u innych profesji w to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Gdy robie summona to jaki stwór sie przywoła to od czegoś zależy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Canibal - na gs z eb?! o ile mi wiadomo od 24 jestes szybszy od gs'a.... (chyba ze masz bohy)
UE RULEZ !!!! ----------------------- FiNgErOuT (40 master sorc - danubia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() przywolasz potwora jakiego chcesz np. zerka,ds,ghoul musisz sprawdzic ile many potrzeba n aprzywolanie poszczegulnych stworkuw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2003
![]() |
![]() Moim zdaniem knight chyba wogle nie uzywa czarow bo nie ma dobrych pall strzaly bolty i hmmy
czarownik mag summon creature sd hmm no i pare innych druid najkszybciej moze zarabiac uh summon hmm fire ball zauroczenie gfb itd itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Jak jestes magiem to nie wyprzedzisz gsa na 24 lvl bo magowi sa powolni jedynei pallek moze go wyprzedzac od 24 lvl bo jest przystosowany do spiepszania ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
|
![]() absolutnie najlepszy czar Exevo pan (tworzenie jedzenia) po prostu nie zastampiony
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() No tak SD,HMM,UH...A magic Shield się nie przydaje? Ja na dzisiejszym Huncie go użyłem i jestem zadowolony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() No to tak
Druidzi: Uh'y.HMM,SummonCreature (daelj nie wiem bo nim nie jestem) Palladyn: conjure arrow,Greater Healing,conjure Bolt,Hmm(ja robie mase BP z nimi)no i Antidote Knight: Malo ma czarow ale uzywa Light healing i antidote. Z pacem Berserk
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() To już nikt nie korzysta z magicznej liny??
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
![]() |
![]() Krotko i na temat - UH.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Hmm sorcem najczesciej uzywalem
exura vita utamo vita (jak brakowalo e-ringow a to rzadko) adori vita vis exevo gran mas vis (w krytycznych sytlacjach) utani gran hur utevo res "demon skeleton exevo mort hur utana vid Knightem tylko utevo lux na trainach exure i czasem exori jak sie chce popisac ;p Palkiem Vita exana pox i exevo con mort Druidem Utamo Vita i Exura sio |
![]() |
![]() |