|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Samek Emberius
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 91
Skille: 8+/8+
Poziom mag.: 7
|
![]() jak ktos wie jak samemu ropnac lootbaga plz powiedccie bo juz tak ze 10k wtopilem
![]()
19:13 Osamek: ej Volltio ale twoje pvp wymiata haha 19:13 Evil Gator: haha 19:14 Volltio: nie rozmawiam o tym z wami Co nas nie zabije to wzmocni |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() Od grudniowego update sie nie da.I wątpie żeby komuś udało sie wymyślić nowy patent bez używania spella.Więc my facce jesteśmy uziemieni.
To jedna z najgłupszych rzeczy jaka doszła po updatecie. :[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() I bardzo dobrze. W****ia mnie cos takiego, ze ja sobie siedze na Guardzikach jakims moim charem, przychodz Facc NOOB i sobie zaczyna expic na MOICH guardach na ktore czekalem kolo 3 - 4 godzin... -.- A teraz kopalnie zaczna byc puste mysle bo Facce nie pojda na guardy bez mozliwosci ropniecia lootabag bo to chyba sensu nie ma
![]() CIPY chca zeby ludzie kupowali wiecej pacow chca gruba kase z tego wyciagnac xD Moge sie zalozyc, ze kilkaset (NAPEWNO) osob facc kupi pacca z tego powodu (chcieli kupic wczesniej, ale sie wahali a tearz nie maja wyboru jesli lubia chodzic na guardy etc) ![]() ![]() ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. Ostatnio edytowany przez Vormencik - 18-12-2004 o 20:00. Powód: Literowki Argh !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() up@
Co ty pier**** ja mam 61 palka i nie posiadam pacca bo nie mam na to kasy gram w tibie ponad 2 lata i ty mi dupisze ze ja noob albo newbie bo nie mam pacca.Zobaczymy jak tobie sie skonczy pacc i nie bedziesz miał kasy na nowego.A tak wogule to bez pacca też idzie życ ja jak mam duzego lootbaga na guardach teraz to prosze kolege i on mi pomaga ropnąć.
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() mam facc- uwazam ze to zmiana na lepsze, konec z oszukiwniem
![]() @up,up uwazasz sie za lepszego bo masz pacc, a wszyscy inni to nooby i newbie? to ja ci wspolczuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Wielu h-lvl to facc i masz szczeście że za głupote Cie nie zabiją ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() @Vormencik
Vorment the Mastah? Ty lamo ![]() Myslisz ze zaplaciles 90zl za ta gre i jestes lepszy? STFU! Tak jak ktos juz wspomnial - jestes rozwydrzonym bachorem!! Facc = N00b? Tego pozostawie bez komentarza. Za to 50% graczy by cie po prostu zabilo. @Topic My, facce mozemy tylko liczyc na pomoc kolegi/spotkanej osoby. Niestety. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |