Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-12-2004, 22:29   #1
Bastek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Niegrający
Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Świat: Titania
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny Sugeruje

A wiec ja sugeruje ze Wy szanowni Moderatorzy powinniscie dawac bany za imiona ;o

Co to za name : MR.LAMER

Widzialem takze innych, Wladca kotkow - zbanowany ( i good )

Wielu jest takich >.<

Drugie : Nie pomaga dodawanie przyklejonych tematow, i tak duzo jest noobowatych topicow :O
Reporting bad posts - jak na razie nie widzie efektow, pozyjemy zobaczymy, a to ze dostaje ostrzezenia za to ze juz nie moge wytrzymac nOObowatego spoleczenstwa polskiego na tym forum >.<
Jak mi ktos odpowie ze jak mi nie pasi to "nara" to ja mu odpowiem : Jest tu duza ilosc ludzi ktorzy sa na poziomie i lubie porozmawiac z nimi na forum, ale niestety takze w poszukiwaniu "madrych" topicow znajduje te noobowskie :O
Mam juz dosyc, Licze na odpowiedz modkow ;p

WszechStronny tez juz cos mowil, ja tylko powtorzylem >.<

Moderatorzy : Jestescie za mili, BK wymiatal, kosil, niszczyl, palil, nie raz mnie na gery.pl pojechal no i ? czuje szacunek bo mnie czegos nawet nauczyl, a tu? widze ze udawanie glupiego poplaca >.<

Wiem ze gramatycznie do bani napisalem ale .. =P
Skupmy sie na problemie : noobz plx

#tibia.pl - Kanal IRC-owy To jest wspolny z tibia.gery.pl? :O
Reklama na tibia.pl jest ogromna tego kanalu ( dla uzytkownika ktory umie szuakc) a na gery.pl nie ma o nim nic =P
Dlaczego dostalem kopa za free? Juz dawno temu, ale co to ma do ***** znaczyc.

Mozna dojsc do wniosku ze taka dobra domena jak www.tibia.pl posza w **** no ale ja tylko wyrazam moje zdanie, mozliwe ze sie myle....
Nara ~
Edit --> Wiecej modow? Oo
Widzieliscie jak pracuja Moderatorzy z "konkurencyjnego" Forum? Oo
Tutaj duzo tematow nie ma zadnej odpowiedzi ze strony moda, no moze Fanfi cos powie ;p, Vanesse tez widuje czasami, inni tez sa ale w znikomych ilosciach (lol =P )

Ostatnio edytowany przez Bastek - 20-12-2004 o 22:45.
Bastek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-12-2004, 22:53   #2
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
A wiec ja sugeruje ze Wy szanowni Moderatorzy powinniscie dawac bany za imiona ;o

Wielu jest takich >.<
Zgadzam się - takie nicki naprawde denerwują
Cytuj:
Drugie : Nie pomaga dodawanie przyklejonych tematow, i tak duzo jest noobowatych topicow :O
Reporting bad posts - jak na razie nie widzie efektow, pozyjemy zobaczymy, a to ze dostaje ostrzezenia za to ze juz nie moge wytrzymac nOObowatego spoleczenstwa polskiego na tym forum >.<
Dzisiaj w szkoel rpzedstawiałem referat o polakach w sieci... Zbluzgałem ich z góry do dołu (wielu- nie wsyzstkich) i dostąłem 10/10
Ogólnie- noobki nie patrzą na nic- one chcą napsaić psota - mieć wszystko na talerzu :/
Cytuj:
Moderatorzy : Jestescie za mili, BK wymiatal, kosil, niszczyl, palil, nie raz mnie na gery.pl pojechal no i ? czuje szacunek bo mnie czegos nawet nauczyl, a tu? widze ze udawanie glupiego poplaca >.<
Zgadzam się- sam wiem co daje mocna ręka i czytelne upomnienia XD
Cytuj:
Reklama na tibia.pl jest ogromna tego kanalu ( dla uzytkownika ktory umie szuakc) a na gery.pl nie ma o nim nic =P
Bo tam prawie sami ludzie z tibia.pl XD
No i sadomasochistyczne rządy Scora.
Ja uważam ze modów jest zxa mało jak na tak potężne forum - przez co nie mogą wsyzstkiego upilnować
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2004, 23:07   #3
Vanessa
eX Moderator

Vanessa's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastek
Sama nie wiem... a czemu? Jesli nikogo nie obrażają, itp... trochę ciężko by było. I w ogóle jakie kryteria? Że mają być klimatyczne? A niby czemu?
Albo, że nie mogą być kretyńskie? - też dziwne kryterium (zbyt subiektywne).
Jednak jest to pomysł wart przemyslenia.

Cytuj:
To co proponujesz?

Cytuj:
Reporting bad posts - jak na razie nie widzie efektow, pozyjemy zobaczymy
Ale ja widzę.... w panelu moderatorskim.

Cytuj:
Moderatorzy : Jestescie za mili, BK wymiatal, kosil, niszczyl, palil, nie raz mnie na gery.pl pojechal no i ? czuje szacunek bo mnie czegos nawet nauczyl, a tu?
Naprawdę uważasz, że trzeba "wymiatać, kosić, niszczyć", żeby kogoś czegoś nauczyć?

Cytuj:
Dziwne... ja tam widzę przyklejony temat o kanale... i to założony przez Scora...

Cytuj:
Dlaczego dostalem kopa za free? Juz dawno temu, ale co to ma do ***** znaczyc.
Pytaj tego co Cię kopnął (może zrobiłeś coś nie tak?)

Bastek, wszystkim wiadomo, że dużo jest tu ludzi powiedzmy sobie nie tak mądrych jak reszta. Ale na to nie można nic poradzić... Ban za głupote? - 5 minut później jest nowe konto
Naprawdę staramy się jak możemy i wydaje mi się, że w miarę ogarniamy (gdybyś widział tematy, które czasem kasuję... ).
Poza tym, widzę w Twoim poście, że to czy tamto jest nie tak... A wolałabym, żebyś zaproponował jakieś rozwiązania w związku z tym.

Chwilowo mnie nie ma, przepraszam

bobo!
Vanessa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2004, 23:08   #4
Tibiańczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: ﻑﻐﻍﻗﻞ ﻛﺴﺕﺎﺘ

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Poziom: 68
Poziom mag.: 65
Send a message via Skype™ to Tibiańczyk
Domyślny

Cytuj:

Wielu jest takich >.<
Ojj prawda.
Cytuj:
Tesz prawda
Cytuj:
Licze na odpowiedz modkow ;p
Wysmienity pomysl

Tibiańczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2004, 23:19   #5
MatKus
http://tibiaspy.com

MatKus's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Świat: Secura
Adres Jabbera do MatKus
Domyślny

@nicki - czasem za nicki dajemy bany (przynajmnej ja) ale to jak już naprawde jest jakiś wulgarny, obrażający itp. Bo ciężko postawić jakąś granicę. Zreszta, przedstawione przez ciebie jeszcze nie są takie najgorsze. Jest wiele znacznie gorszych

@odpowiedzi ze strony moda - Modkowie są od pilnowania porządku, od odpowiadania są inni userzy forum.

@przyklejanie tematów - czekam na jakieś skuteczniejsze propozycje. Jeśli masz, podziel się z nami.

@wymiatanie, koszenie...- mówisz na gerym wymiatali, a tu nie? Zgadza się, ale teraz powiedz mi, czemu na gerym narzekają, że tam forum jest dead? Ktoś coś napisze, zbesztają go, że noob, że już było, więc idzie na inne forum. I tak oto na całe forum gerego (nie tylko to tibii, ale CAŁE) ma w sumie 2x tyle userów, co my, przy czym istnieje dużo dłużej. A u nas co jakiś czas nieaktywni userzy są kasowani!
stary 20-12-2004, 23:56   #6
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Zgadzam się - takie nicki naprawde denerwują
Dzisiaj w szkoel rpzedstawiałem referat o polakach w sieci... Zbluzgałem ich z góry do dołu (wielu- nie wsyzstkich) i dostąłem 10/10
W szkole tez robisz tyle bledow i nie czytasz tego co napisales?
Czy tylko w Internecie wykazujesz taki brak szacunku dla czytajacego?
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2004, 23:59   #7
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Wg mnie modki sa za... Lagodne. Wszyscy lubia modkow, etc... Ale chyba nikt nie ma do nich takiego SZACUNKU. STRACHU. RESPECTU. Tylko noobki, zobacza niebieska xywe to zaczynaja w tylek wlazic, ale nie o to mi idzie.
BK tak wymiatal swoimi postami(i dalej wymiata) ze w Tworczosci juz kazdy przy zakladaniu tematu tylko czekal na comment BK Zazwyczaj ten comment to bylo jedno slowo(zazwyczaj "Chu.jnia", a czasem "Do dupy"), ale gdy sei noob zaczal stawiac zeby jakies argumenty postawil, to tak potrafil zjechac cale opko, ze nawet Tolkien by sie zarumienil. I tego mi brakuje u reszty.
Poza tym trzeba pamietac, ze noobki to nie sa ludzie tacy jak ty, czytelniku, czy ja. To sa ulomne dzieci wojny!!! Gdy modek zaczyna sobie zartowac, czynic aluzje, ironizowac etc.(co robia tu NAGMINNIE) to noobek zartu w 8 przypadkach na 10 nie zalapie i dalej pieprzy swoje... Noobow trzeba ZJECHAC. Tak zeby im qrna w piety poszlo. Tak jak to robil BK(PK?). A sie nie cackac. Jak ktos zalozy glupi temat, to 5 punktow ostrzezenia, kasacja tematu i PW z dlugim i inteligentnym textem opisujacym jego glupote w pelnej krasie. Glupi post? No to sie odpowiada na to ZJECHANIEM zeby nawet za ROK gosc sie bal napisac drugi raz cos takiego!!!
...a po kazdym takim poscie powinno sie dopisac 'In memory of evul N00bz Crusher'
stary 21-12-2004, 00:00   #8
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Poki nie sa obrazliwe, rasistowskie, czy np. "Gamemaster", albo niezgodne z Tibia Rules to za co mamy ich banowac?
Co modkowie maja poradzic na to ze ktos ma nick "Budyn atakuje"(wymyslony przypadkowy nick), itp.? To tylko swiadczy o czlowieku. Skoro chce byc uznawany za idiote to co modkowie maja do tego? Nie nick sie liczy a tresc postow...

Cytuj:
Nooga ma nick na forum "Lamer" i czesto sie smieje z ludzi, ktorzy go za to wysmiewaja a potem podkulaja ogon i uciekaja jak ich czyms zgasi...
Oczywiscie to jeden z niewielu wyjatkow w przypadku nickow...

Cytuj:
Czasami takiego kolesia co po raz enty sie pyta czy zabije smoka jesli odtanczy taniec sniegu podczas pelni ksiezyca i pojdzie go abic z hula-hop mam ochote chwycic za leb i nawalac o sciane dopoki nie zrozumialby ze wypadaloby poszukac najpierw. Ale powiedz mi, czy on by sie tego nauczyl?

Cytuj:
To chyba nie miales kontaktu z niektorymi modkami. Pozatym pamietaj ze jak modkowie zaczna "jechac" bardzo userow to reszta forum podchwyci ten motyw od modkow w celach albo podlizania sie im ze oni kogos zjechali albo dlatego ze beda mysleli, ze skoro modek moze to mozna ludzi na forum wyzywac. I co bedziemy wtedy mieli? Forum na ktorym wszyscy beda potrafili sie tylko obrazac nawzajem... A tematu jakiegokolwiek sie kazdy bedzie bal zalozyc bo go ktos jeszcze zjedzie z gory na dol.

Oczywiscie nie mowie ze BK wszystkich wyzywal od debili i idiotow... on to robil w bardziej subtelny sposob, ale gdyby tak wszyscy zaczeli to patrz wyzej.

Cytuj:
No to z tym to juz na gerym prosze, my dokladamy naszych staran zeby ten kanal byl popularny. Jednak kanal jest wspolny, a ownerem jest Scorcerer. Zreszta o histori tego kanalu juz wiele bylo napisane

Cytuj:
Edit --> Wiecej modow? Oo
Widzieliscie jak pracuja Moderatorzy z "konkurencyjnego" Forum? Oo
Nie widzialem, nie bede ocenial ich pracy bo zeby zobaczyc ile tematow kasuja, ile ludzi banuja, itp. musialbym miec dostep do ich logow(ktore nie na wszystkich forach sa) a takiego dostepu nie mam. Jednak smiem zwrocic uwage na pewna sytuacje:
Widziales ilu mamy userow? Rozumiem ze porownujesz nas z polskimi forami ktore maja przewaznie 10 razy mniej userow(a czesto nawet jeszcze mniej)... A jesli porownujesz nas z np. tibia.de to widziales ile tam jest moderatorow? Duzo wiecej niz u nas.
Modkow jest tyle ile potrzeba, jesli uwazamy ze brakuje to robimy wybory.

Cytuj:
Tutaj duzo tematow nie ma zadnej odpowiedzi ze strony moda, no moze Fanfi cos powie ;p, Vanesse tez widuje czasami, inni tez sa ale w znikomych ilosciach (lol =P )
A powiedz mi gdzie pisze ze dobry moderator musi odpowiadac w kazdym temacie? Tylko wczoraj na forum powstalo 107 tematow(to jest akurat taki sredni przyklad, max w ciagu ostatniego miesiaca to 141 teamtow). Jakby kazdy moderator mial sie w kazdym wypowiedziec to kiedy by znalazl czas na moderacje forum?
Pozatym nie masz pojecia ile jaki moderator jest online na forum, niektorzy maja ustawiony invisible mode, niektorzy nie sa zalogowani caly czas i loguja sie tylko gdy maja cos zmoderowac.
Aczkolwiek z Vanessa dobrze zauwazyles, bo swietnie sie spisuje imho(jesli wogole moge czyjes moderowanie poddawac ocenie, bo adminem nie jestem).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibiańczyk
Tesz prawda
Przyganial kociol garnkowi...

Mam dosc ludzi ktorzy tylko pisza ze nasze forum smierdzi noobami a nie napisza zadnej konkretnej propozycji, ktora by sie sprawdzila w walce z tym.
Ludzie potrafia tylko narzekac, nie dogodzimy wszystkim...

<edit>
@Matheous:
patrz odpowiedz do cytatu czwartego....

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 21-12-2004 o 00:05.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 00:18   #9
Vanessa
eX Moderator

Vanessa's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
Wg mnie modki sa za... Lagodne. Wszyscy lubia modkow, etc... Ale chyba nikt nie ma do nich takiego SZACUNKU. STRACHU. RESPECTU.
Szczerze mówiąc to mnie najbardziej rozśmieszyło... Mówisz więc, że szanujesz tylko tych, których się boisz? Moje gratulacje~
Może jak podrośniesz, to poznasz w swoim życiu trochę osób, które będziesz lubił i szanował za to, kim są. I wtedy zmądrzejesz.

Chwilowo mnie nie ma, przepraszam

bobo!
Vanessa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 00:20   #10
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

A ja powiem tyle, Bk kiedy był Moderatorem więcej gadał niż działał, o wiele bardziej mi się podoba postawa May'a.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 07:08   #11
Gonzo von Krenzel
Użytkownik Forum

Gonzo von Krenzel's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Gonzo von Krenzel ma numer GG 2029181
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vanessa
[...]
Naprawdę uważasz, że trzeba "wymiatać, kosić, niszczyć", żeby kogoś czegoś nauczyć?
[...]
W niektórych przypadkach niestety tak...
stary 21-12-2004, 08:36   #12
Bastek
Użytkownik Forum

Domyślny

Ide do szkoly, potem sie udzueiele, ale wrzuce :

Kiedys w 1950+ latach nie bylo dyslektykow itd itd ( i jak to sie pisze Oo)

Bylo sie po porstu BECWALEM
A teraz masz karteczke, i masz latwiej >.<
Nie chodzi mi o to zeby modki sie wypowiadaly super mega hiper czesto ale... ;P
Po prostu, palic noobow. Co do plagi tematow ktore juz byly mmm Proponuje dawac ostrzezenia? ;o Moze juz dajecie ale i tak moj kumpel nie dostal Oo

I w ogole co do "newbe" a "noob" w kazda gre w ktora gralem (WCIII FT) (WoW - beta) MU, Ultima i inynch, na nowych sie mowi nooby nie newbe >.<

~
Ide do budy +=) Zyczcie mi powodzenia!
stary 21-12-2004, 14:39   #13
Tibiańczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: ﻑﻐﻍﻗﻞ ﻛﺴﺕﺎﺘ

Stan: Na emeryturze
Poziom: 68
Poziom mag.: 65
Send a message via Skype™ to Tibiańczyk
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Przyganial kociol garnkowi...
Co to mialo znaczyc?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Mam dosc ludzi ktorzy tylko pisza ze nasze forum smierdzi noobami a nie napisza zadnej konkretnej propozycji, ktora by sie sprawdzila w walce z tym.
Modki powinni być bardziej zdecydowani w bannowaniu i kasowaniu tematow,postow. Zbanowanym zakladajcie blokady IP, nie na tydzien(noob jest cierpliwy) tylko na zawsze, aby nie mieli do niego dostepu.

Tibiańczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 14:46   #14
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Co to mialo znaczyc?
To co przeczytales, a jak dalej nie widzisz to to mialo wskazac na twoj wysoki poziom wypowiedzi w tym temacie jak i na wymyslenie nowego slowa jakim jest "tesz"

Cytuj:
Modki powinni być bardziej zdecydowani w bannowaniu i kasowaniu tematow,postow. Zbanowanym zakladajcie blokady IP, nie na tydzien(noob jest cierpliwy) tylko na zawsze, aby nie mieli do niego dostepu.
A slyszales o czyms takim jak dynamiczne IP? A tak sie sklada ze wiekszosc userow takie ma... Oczywiscie mamy inen metody banowania takich ale jakie to secret

I prosze nie ucz nas jak mamy moderowac bo jak to robic wiemy sami dobrze.

Cytuj:
Co do plagi tematow ktore juz byly mmm Proponuje dawac ostrzezenia?
Co za genialne spostrzezenie... wiesz wczesniej na to nie wpadlismy, naprawde ukazales nam calkowicie nowa opcje forum...

Cytuj:
Moze juz dajecie ale i tak moj kumpel nie dostal Oo
LOL!
Nie mow czy dajemy ostrzezenia czy nie bo nie masz pojecia o tym ile i czy dajemy. No chyba ze ci matkus dal wjazd do logow ostrzezen a w to watpie.
Faktem jest to ze odkad jest to forum czyli od jakis 4-5miesiecy modkowie dali tyle ostrzezen ze jak wchodze do logow to mam pasek przewijania wielkosci kilku pixelek...

Czasem sie jakiemus userowi upiecze jak idzie masowa kasacja idiotycznych postow z jakiegos tematu gdzie jest ich duzooo ale to rzadko, zreszta jak ktos nie dostal ostrzezenia to znaczy ze takbardzo sie nie narazil jeszcze, ale nastepnym razem moze dostac.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 21-12-2004 o 15:01.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 16:59   #15
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Vanessa-nie tylko. Ja mam szacunek do modkow. Ale mowie o takich gosciach, co wszystko maja w dupie. Na takich nie ma innych sposobow jak solidne obsobaczenie;P
A poza tym do qrwy nedzy ilu ludzi bedzie sie do mnie zwracalo jak do 5 latka 'Zrozumiesz jak urosniesz' QQQRRRWAAAA...
@Dr.Unkown-gadal tak, ze mialo to lepszy skutek niz mozolne kasowanie tematow. Skasujesz temato noobowi, zalozy taki sam+dodatkowy temat 'Dlaczego skasowaliscie poprzedni'. A jak BK takiego zgasil, to gostek byl grzeczny^^
stary 21-12-2004, 17:18   #16
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Narzekać każdy może,jeden lepiej drugi troche gożej.Twoje propozycje bastek są wprowadzone i jest ich stanowczo za mało.
btw.Ile tematów będzie o okryciu Ameryki że jest dużo noobów?Wszechstronny chyba zaczął i powstała lawina
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 18:25   #17
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Evul

A ja ostatnimi czasy tyle tematów wykasowałem, tyle dałem upomnień... I już zaczynałem mieć wątpliwości, że jestem taki brutalny, że nie pozwalam się ludziom wypowiadać, że to wszystko zaczyna przypomninać stan wojenny (jk)... A tutaj nagle ktoś mówi, że my się obijamy, że nic nie robimy, że mało banujemy/upomniamy... ech...

No dobra: moje minimum od dziś:
5 postów
5 banów
10 upomnień
5 zamkniętych/skasowanych tematów

stary 21-12-2004, 18:34   #18
sesaj
Użytkownik Forum

sesaj's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003

Domyślny

@up Ray, mam nadzieje, ze to bedzie oczywiscie dzienna norma a nie miesieczna.

I Believe, I Can Fly...

Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!
sesaj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 18:42   #19
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Domyślny

No ba!
012345
stary 21-12-2004, 19:44   #20
Bastek
Użytkownik Forum

Domyślny

Widze ze userzy niektorzy sa za "taK"

A po odpowiedziach modkow widac ze chca ale nie moga Oo

>.<

Nara~

>.<

Wiedzialem ze tak bedzie, lol
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania