|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2009
|
![]() Witam wszystkich.
Oczywiście szukałem Opcją SZUKAJ ale nie znalazlem tego czego mnię Interesuje. Mianowicie mam Knighta skille 48/48 eQ:dsm g legs rg mms boh axe. I czy mógłbym skillować juz na monku na non_pvp ? Oraz Gdzie znajde takowego monka najlepiej z ratem lub czymś innym słabym.Jeśli można prosiłbym o mapkę ![]() ew. czy dokupic coś jeszcze do eq ? do wykożystania jest 50k to Poty lub coś innego to nie problem. Za szczerą odpowiedż dziekuje niezmiernie miło. ![]() @Topic zapomniałem dodać to 14 lvl 3 Mlvl Jeśli to do czegoś posłuży Ostatnio edytowany przez Inegvar - 07-02-2009 o 15:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Duzy as Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: White Army
Świat: Refugia
Poziom: 82
Skille: 79/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() toż to lepiej na slime idź
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale slime skilluje ale odejść nie można bo to zara trza zmienic a tu hita za 50 + walnie wiesz.Dlatego Prosze o respawn monka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie, na 98 shieldingu i eq takim jak twoje, monk potrafił uderzyć za 100+, więc jest to absolutnie zły pomysł, abyś skillował na monku.
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Tak jak koledzy wyżej, proponuje ci iść na Witches Swamp tam koło dwarf bridge, lurnąć slima na poziom 0, i tam gdzieś stać. Ja na skillach 85/85 z eQ lepszym od twojego, na monku spokojnie stać nie mogłem, a jeśli już tak bardzo chcesz sie sam przekonać, to proponuje wybrać się na MOLTS, chociaż na non-pvp trudno będzie ci tam znaleść wolny spawn...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() zamknięcie tematu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Monk. Nie.
Slime. Nie. Poczciwe Dwarfy, Larwy [jeśli masz PACC], Rotwormy. Podczas treningu potwór skilluje z tobą, czyli po paru godzinach możesz obrywać, tak, że będziesz musiał zużywać poty, aby nie paść. Ja przy skillach 80/80 po 2h treningu ze slimem, obrywałem po 60-90. Od monka już po godzinie obrywałem po 100, także, to zły pomysł. Dwarfów, Rotwormów czy Larw jest bardzo dużo, więc możesz je szybko zmieniać i wskaźnik skilla potwora nigdy nie urośnie za wysoko, więc skillowanie stanie się o wiele przyjemniejsze.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |