|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Piszcie tu, co robicie od razu po włączeniu kompa. Oto moja hierarchia:
- Winamp! - sprawdzanie poczty - sprawdzanie for netowych - podróż do kuchni po przekąskę - ostre giercowanie/webmasterowanie
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)
![]() |
![]() Ja też zaczynam od winampa
![]() później lece po herbate ,po czym nieraz odpalam Tibie gdzie zwykle jak nie expie to ustawiam skillowanie lub robienie mlvl ,dalej włączam GG lub mirc i niczego więcej mi nie czeba ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Wlanczam internet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() hatrick
tibia.pl windows media player (nie cieppie winampa) gg poczta gry
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Włączam kompa-->włączam gg-->włączam tibia.pl-->Włączam tibie/łaże po forum, necie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyłaczam zbedne rzeczy z paska zadan (nigdy nie chce mi sie wejsc w msconfig ;p) -----> wlaczam neta i przegladam to forum -----> patrze czy nie ma nowych notek u moich kumpli na blogach ------> sprawdzam komenty u mnie na blogu -------> mIrc --------> sprawdze poczte czasem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() 1. Włączam komputer.
2. Przypominam sobie że jutro mam 2 sprawdziany. 3. Wyłączam komputer...
![]() |
#8 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
5.Gram do oporu. 6.Wylaczam komp. EWENTUALNIE 7. Ucze sie na sprawdziany LUB 8.Mysle, ze poucze sie przed szkola / na lekcjach / przerwach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() Zalezy o ktorej. Jesli przed poludniem gasze ochrone avasta i odpalam tibie. Jesli po poludniu to sa dwie mozliwosci:
1)GG/Winamp/Tibia.pl/mIRC 2)Soldat
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Bardzo rzadko zdarza mi sie włączyc kompa starszy siedzi w domu i od 6 godziny pracuje na kompie. Ale jak sie dopadne...
1. -> GG!! Sprawdzam czy jest ma dzieweczka. 2. Jak nie ma starszego Tibia. 3. Odpalam Foobara.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() - Sprawdzam czy sie wentylator kręci...
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() u mnie to tak
1 odpalam kompa 2 odpalam neta 3 odpalam gg 4 odpalam winampa 5 winamp sam sie wylacza 6 odpalam forum 7 stary wpada na chate 8 sapie zebym sie uczyl wiec mowie ze wylacze kampa za chwile 9 sytuacja powtarza sie chyba z 20 razy 10 dostaje kare na tydzien ( a na drugi dzien sie konczy) 11 ide do klopa 12 pije herbate 13 brzybiega babcia z zarciem 14 w tym momencie ktos sie do mnie odzywa na gg i automatycznie go blokuje za zaklucanie porzadku 15 wkoncu ulegam staremu i wylaczam kompa 16 biore zeszyt 17 puszczam muze 18 patrze sie w sufit az stary przyjdzie 20 ide spac
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() a ja tak:
1. włączam kompa 2. wkładam płytkę z muzą i odpalam ją w windows media player 3. sprawdzam poczte 4. gram w Tibię/serfuję po necie (niepotrzebne skreślić) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() 1. Włączam kompa.
2. Kopię w obudowę, bo znowu coś siada. 3. Wreszcie po kilku minutach włącza się Windows. 4. Wyłączam niepotrzebne rzeczy z paska zadań. 5. Włączam Foobara (nie Winampa jak większość ![]() 6. Włączam neta i sprawdzam fora, maile itp. 7. Gram chwilkę w Pasjansa. 8. Włączam jakąś gierkę. 9. W międzyczasie gadam na GG i kilka razy walczę z kompem. 10. Stwierdzam, że trzeba by formata zrobić ![]() Potem powtarzam czynności od 6-8. That`s All Folks! ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() A ja:
1.ukrywam tlena żeby żadne noobki mi nieprzeszkadzały 2.wchodze na forum tibia.pl 3.gram w tibie na ots serwer. A reszta jest już pomieszana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Włączam kompa
2.Czekam aż wszystko się załaduje 3.Sprawdzam czy nie ma nowych aktualizacji do nortona 4.Odpalam Opere (przeglądarke!) ![]() 5.Sprawdzam poczte (The Bat!'em , a czym niby ? outlookiem ?) 6.A dalej to już różnie bywa ![]() Ostatnio edytowany przez Obłedny Rycerz - 18-12-2004 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() -tibia.pl
-BG2 i da capo i ad infinitum itd ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Odpalam kompa
Sprawdzenie upadate'u Norton'a i Ad-Aware'a Odpalam Operę Czytam newsy na WP Przeglądam sport na WP Szybki podgląd moich aukcji na Allegro GG Jem Odpalam grę na stres (NFSU2 obecnie, jak skończę coś innego) Poczta 1 Poczta 2 Windows Media Player z jakąś muzką Telefon do laski Jak mnie szczypią oczy idę na Tibię Jak mi się znudzi idę na tibia.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() 1.Włacząm PC
2.Mama się sapie żebym najpierw odrobił lekcje i się zdeka pouczył... ja na to mówie że za chwile i tak w kółko aż do późna. 3.Włączam Winampa 4.Właczam gg odbieram jakieś po****ione łańcuszki od koleżanek (nie wiem dlaczego jesze ich nie zablokowałem ![]() 5.Pytam się wszystkich na gg z klasy czy coś na jutro zadane albo jakiś sprawdzian. 6.Lookam ile osób na Tibii...jak poniżej 850 to się ładuje i gram do północy aż przychodzi mama i wyłącza PC...jeśli nie to włączam Quake3,BG2:ToB albo cuś innego albo siedze na necie i bezmyślnie gapiąc się w ekran klikam gdzie podadnie. 7.Słucham krzyków siostyr żebym zeszedł z kompa bo ona se musi z koleżankami pogadać. 8.Właczam Ad-aware 6. 9.Jak mi się nudzi wchodze na miniclip.com albo newgrounds.com i siedze z kilka godzin ![]() 10.Spoglądam w lewo (bo po lewej mam plan lekcji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |