|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2003
|
![]() Grałem wczoraj pierwszy raz i niezabardzo się łapałem o co chodzi. Ale spotkałem gościa imieniem "Pierwotny Czips" (wielkie tank's!!!) oprowadził mnie, pokazał jak się walczy i takie tam. Jak ktoś jest początkującym powinno się naśladować "Pierwotnego czipsa". Swój chłop!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() He, he, nie myśl stary, że zawsze tak będzie... Ale zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał pomagać innym (moisa, na przykład
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() hmm......gralem kiedys w d2 i tes pomagalem ludzia ! niefiem jak bedzie z tibia!narazie nie gram bo mi sie cos zwalilo z tibia ,,,,,,,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Dobrze, ze tacy ludzie w Tibie grają. Ale jest dużo poradników dla newbie. Na przykład w dziale "Tajemnice Rookgard'u", zawsze można z nich skorzystać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A ja niemialem zadnych problemow na poczatku
![]() Moj kolega z reala wszedzie mnie oprowadzil itd. Jak wszedlem na maina tesh nie mialem klopotow z sprzetem ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Tak? To mieliście farta. Ostatnio zalogowałem się na chwilę, a że byłem blisko PoHu i miałem zapas bełtów w torbie postanowiłem pójść na GS'a. Patrzę, nikogo nie ma, GS'a nie ma, to czekam. Przeczekałem tak jakieś 5 minut, dopóki nie przyszła gościówka na 70 levelu. Wepchnęła się przedemnie. Spokojnie próbowałem jej wytłumaczyć, że kolejka jednak obowiązuje. Niestety nauczyłem się dwóch rzeczy:
1) W Tibii panuje prawo dżungli (silniejszy ma zawsze rację). 2) W Tibii panuje prawo mafii (jak zadrzesz ze łabiutkim, noobiotkim szefuniem, to jego kumple na 80 levelach będą cię ścigać do rooka). 3) GM'ami zostają tylko i wyłącznie ci kolesie, którzy nie grają.
![]() |