|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() [1]
Nick: Sztyletnik Job: Ranger Race: El Mord Lvl: 30+ Serv: Diez2/Diez1 Miasto: Piana village/Mordon Clan: Rangarok_PL [2] pomysł: założenie nowego klanu Orc_Hunters, który między innymi będzie zajmował się wojną z rasą Kraus(orkowie) czyli częstymi bitwami i duelami. Liderem może być osoba o levelu 30+. Karzdy chętny wpłaca liderowi odpowiednią kwotę, tak aby suma wyniosła 500k co daje możliwość założenia klanu. klan może powstać na serverze diez bądź nowym, który powstanie. Proszę zgłaszać się w tym poscie.
Sikam na to zadizorny jak kogucik... KNIGHT ONLINE(rox) : Sztyletnik, Diez2, lvl 30+...a Ty co podchodzisz do ludzi i buzi buzi? Ostatnio edytowany przez Ganwille - 25-03-2005 o 14:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Nick : Afix
Job : Mage (Flame) Race : El Morad Lvl : 35+ ( w oczekiwaniu na Fire Blast scrolla ![]() Serw : Diez2 i 1 Miasto : Piana/Moradon (hunce glownie na gobkach lub Kongau/Garunga) Clan : Slayers_PL (przerzytek, a dokladnie strata 500k /odrobione straty/) Ostatnio edytowany przez Afiks - 02-04-2005 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja mogę grać El Morad ale potrzebował bym kogoś kto by mi przeniósł itemki z Karusów ;] jak coś to napiszcie mi PW albo w temacie odpowiedzcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() nick: Lancelot_pl
Ranger el mord 20+ Diezz1/2 Mordon
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() mam rozumieć że nikt nie jest zainteresowany klanem?
[Pomysł 2] strona o knight online ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nick: Firkreg
Job: Blade Race: El Morad Lvl: 21 Serv: Xigenon1 Miasto: Piana village Clan: Brak |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() lvl:17+
nick:Racon profesja czlowiek mag (flame) serv: d2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Nick: eXDami
Job: Berserker Race: Karus Lvl: 30 Serv: Diez Miasto: Gdzie wiatr poniesie ;P Clan:Narazie nie ma, ale się przymierzam ;s Karus ownz yo ass! ;D
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
hmmm Uncle napisz do mnie na GG 8792583 pogadamy o tym czy możemy gdzieś wylecieć na exp polece chętnie moim Assasinem ![]() Ostatnio edytowany przez Aeglos Tribunal - 25-03-2005 o 20:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Nick: eXDami
Job: Archer Race: Karus Lvl: 35 Serv: Baramus Miasto: Maradon/Breth Clan: Nope... Gram nim pare dni... i nie polecam przynajmniej narazie serva Baramus... ludzie tam nei można nawet zrobic questa "Duel with the Ork.' bo w tej sali jest jakies 20+ ludzi... ale nei chce mi sie juz zmieniac serwa :S @up Nie wiem czy chce mi sie na Diez grać jeszcze :P
![]() Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 29-03-2005 o 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIck: NocnyKiel
Job: Ranger Race: Male El Morad Lv: 47 Serv: Ares MIasto: Kalluga ( goby ), Esland, Boosy gdzies w El Morad Clan: G-Had ( alah hackbar ? ) smierc niewiernemu ! Glownie to poszukuje healerow na bouncery. Od 20-30 lob od 39-70 ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Name: Mirial
Job: Mage Race: El Morad Server: Diez1/Diez2 Level: 28 Town: all jak co ja moge pomóc w tworzeniu klanu heh moge go sfinansować;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Właśnie założyłem klan (el mord) o nazwie Wojownicy™ i rakrutuje
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Sztyletnik wiele razy cie widzialem raz nawet w party z toba byłem chetnie dojde do klanu a jaki lvl masz bo ja 31 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() AimablePL
Kaurus 28 mage wszedzie ;] Szukam ekipy do party -.- bo samemu niezaexpie =P odzywac sie tu lub na gg (look for profile ;]) |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Racon:
prawie 37;] EDIT(aktualne staty): Nick: Sztyletnik Job: Ranger[assasin] Race: El Mord Lvl: 36+ Serv: Diez2/Diez1 Miasto: Asga + Piana Clan: Wojownicy™ (leader: Sztyletnik;])
Sikam na to zadizorny jak kogucik... KNIGHT ONLINE(rox) : Sztyletnik, Diez2, lvl 30+...a Ty co podchodzisz do ludzi i buzi buzi? Ostatnio edytowany przez Ganwille - 01-04-2005 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() chetnie dolacze, lvl 30+, flame mag, napisze do ciebie PM prawdopodobnie w sobote wiec badz gotow ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Właśnie mam pytanko...
1.Czy ktoś może mi powiedzieć z jakiej strony się sciaga ta gierke?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Galana
![]() |
![]() w jaki sposub morzna zagrac w KO??
|
![]() |
![]() |