|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Znalazłem chwilkę czasu przy Wigilijnej kolacji,i chciałbym wszystkim złożyć życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia
![]() ![]() . ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Nawzajem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Zdrowia ,szczęścia ,pomarańczy ,niech ci laska nago tańczy...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() no to ja moze taki wierszyk swiateczny
Gdy kolędnik sie dobija otwórz szybko daj mu w ryja, i wez szybko dzrzwi zamukaj bij go ***a kolędnika polam z***u nogi i kręgosup i sie neka innych osób......merry x-mass and happy new year( mi mozecie jeszcze zyczyc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin mam 31 grudnia ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja również znalazłem chwile czasu dla was i takze chce wam zlozyc zyczenia abyscie mieli duzoo zdrowiaa sczesciaa i tego co wam sie zyczy
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Krapniknil
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 25
Poziom mag.: 20
|
![]() When snow pada na trotuar
And the children happy are, When slizgawka on the street, And we all a grzaniec need, Then you know, to wydarzenie: It is coming Boze Narodzenie. All parkingi sa zajete, People jezdza jak najete, Tesco, Auchan, Hypernova, Goraczka nearly zawalowa Shopping choinkowe things And the Christmasrings. Mother in the kitchen bakes Sernik, piernik i z polewa keks Daddy zas w living pokoju Choinke wielka ustroil He is hanging big balls szklane, Wherever he only z drabiny dostanie... Finally rodzinka liczna i cala W living room'ie sie zebrala Now sings the happy family "Oh, what a wonderful christmas tree" And in the house kazdy zajety Bo choinkowe roz-packing prezenty. Mama ukryla finds pod choinke Patelnie z teflonu i szminke, Papa gets socks and red krawatke, Children zabawki i shirts na dokladke. President speaks potem on TV, Wszystko around in harmony, Póki sie mother do kitchen nie udala: i gesi swiatecznej jak burns nie ujrzala. And so comes brave straz pozarna, Na wszystko ready i bardzo ofiarna And they bring very, very long weze I takze drabiny jak mountains potezne. Otwarli zawory i woda az chlupie, Christmas is tera na pewno w .....tyle Merry Christmas, merry Christmas, Hear the music, enjoy ten czas, Wesolych swiat, wesolych swiat, Merry Christmas, pozdrawiam Was... "Heppi Kristmes end a werri heppi niu Jeer"! ![]() ![]() P.S: Musicie się wykazać drobną znajomością angielskiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() No dizekuje i all the best wszystkim. Zdrowia, szczescia, pomyslnosci i milych gosci.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() Zdrowia szczęścia i słodyczy tego ci król Tomasz życzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() zdrowia szczescia poomyslnosci duzych lvli ogromnych skilli oraz wielkich mlvli
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Żebyście mieli dobre skile w Tibi, bo właśnie trenuję ![]() I żeby w końcu na forum były jakieś ładne fake'i, a nie taka szmira jak teraz jest ![]() Wogule, żeby tej stronce dobrze się powodziło!
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() Merry Christmas and Happy New Year 4 all
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Wszystkiego naj~ i jeszcze wam zycze zeby woda staniala ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Wesołych
Spokojnych Radosnych Świąt Bożego Narodzenia Wpaniałych Prezentów Szalonego Szampańskiego Sylwestra a w Nowym Roq Dużo Zabawy Emocji Radości Wytrwałości Energii Uśmiechu Szaleństwa Lenistwa Sukcesu Uniesien Przyjaźni a przede wszystkim MIŁOŚCI PS: no to wszystko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2004
|
![]() Życzę wszystkiego najlepszego wszystkim tibijczykom.
Gdy dwóch n00bów napotkałem , trochę sprzętu im oddałem . Bo na ulicy głośno wrzeszczeli , że pod choinką nic nie mieli . Smutno mi się na myśl zrobiło , bo u nich bardzo pusto było . Teraz tylko na thanks czekałem , Oni zwiali , się zaśmiali (a ja sprzętu już nie miałem). Poeta to ze mnie nie będzie ![]() |
![]() |
![]() |