|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich uzytkownikow forum tibia.pl!
Dzisiaj chcialem wam sie przedstawic jako LentroN. Znany i nieznany do tej pory moviemaker (czyt. tworca filmikow). Chcialem wam zaoferowac tez swoja prace, mianowicie chodzi mi o to ze zrobie filmik o twojej wlasnie postaci! Sklejke ze zdjec, film z questow, co tylko chcesz!!! Zrobie to za niewielka cene w postaci GP... Cennik: *Krotki filmik ze zdjec, trailer postaci (ok. 20-50 k) *Krotki filmik ze zdjec, trailer gildii, grupy kolegow itp. (ok. 70-90 k) *Montaz ze zdjec, filmikow trwajacy ok. 3-5 min (ok. 100-150k) *Montaz ze zdjec, filmikow i bardzo ladnych efektow (ok. 150-250k) *Filmik o wspolnym huncie, gildii, ze zdjec i filmikow (ok. 200-500k) Oczywiscie ceny moze nie sa najbardziej tanie, ale jak juz mowilem znam sie troche na tym i wiem jak ciezko jest zrobic taki filmik... Dlaczego ceny sie tak wachaja np. 30-50 k? Otoz zalezy to od dlugosci filmu, efektow i ogolem czasu i pracy wlozonego w ten o to filmik... Pieniadze pobieram tylko na Candii, i cennik jest napisany na podstawie cen na Candii... Chyba ze sie trafi jakas interesujaca oferta to oczywiscie moge to zmienic! Pragne takze poinfnormowac iz ceny te mozna wytargowac! ![]() Wiecej informacji pod nr gg: 3968278 Pozdrawiam! LentroN |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2008
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() powodzenia w robieniu filmików za 500k...
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów
Imię: Kaiser De'Spax
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Nike Ciebie nie zna, a po 2 kto Ci da 500k za filmik ;o?
Usuńcie ten temat. @down No kup mi słownik... A jaki mi kupisz? Ostatnio edytowany przez xXxKaiserxXx - 15-03-2009 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO
Imię: Xaburoo
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
|
![]() zdeka głupawy pomysł, ja bym za filmik nawet 100k nie dał, a co dopiero 500 :< fajl
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
prowokacja? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() A jest coś lepszego niż zrobienie samemu filmiku z historii swojej gry w Tibie, tak jak się to widzi i pamięta? Nie za bardzo chciałbym aby ktoś robił jakiś szit o mojej grze w Tibie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2009
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ja bym dał 500k za bardzo dobry film np. wojny na moim starym servie. Sam odchodząc, już po zebraniu filmów .cam i zdjęć montowałem cały film łącznie około 20 godzin. Jestem pewien, że gdyby kolega był pewny i robił dobre filmy każdy z gildii dał by to 5-10k żeby mieć dobry movie na youtube.
Zależy tylko jakie robisz filmy ![]() Wmv o własnej postaci to wogóle co innego.. lepiej zrobić własny wmv i nad nim popracować (nawet zaczynając od 0 z edycją wmv) i wykonac to jak należy. W tym się zgodzę 100%.
Darkness is always first. Ostatnio edytowany przez MarcuS. - 15-03-2009 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() aż się skusiłem, by się zalogować
![]() hahahahha wrzucenie paru screenów i dodanie dennej muzyczki za 50k? hm, twój profesjonalizm kończy się pewnie gdzieś, gdzie zaczyna się amatorska robota, więc za 30 sekundowe gówno ważące 95mb to ja podziękuję ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2008
Lokacja: Manchester
Profesja: Elder Druid
Świat: Keltera Ofc
|
![]() Tutaj macie pare jego filmikow... :
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&h...e=channel_page http://landhoria.nazwa.pl/showthread.php?tid=262 http://www.youtube.com/watch?v=nFv3A...e=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=903Ck...e=channel_page Jeszcze cos? ^^ haha Lentron z Landhorii na tibia.pl ^^ no co my tu mamy ,jak trzymasz dupe? ; dd Spec od Filmików i tyle.. Cya
[IMG] ![]() [IMG] ![]() Keltera FOR^^EVER !!! Elder Druids Fan ; ddd Ots fan tez xD Ostatnio edytowany przez Skullgetter - 15-03-2009 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Sorry mały, ja Cie nie znam :< ale może jestem drugi albo pierwszy. Swoją drogą, widziałem jak zrobiłeś film Wojtka Zdzisława i Adama Jurka. To wystarczy ![]() Ostatnio edytowany przez jerrry - 15-03-2009 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Duzo by sie nie narobil koles ;D ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() A mógłbyś pokazać jakieś swoje "normalne" dzieło ? bo poziom tych filmików które ktoś dał pare postów wyzej jest "przecietny". Podstawowe efekty. 3-4h nauki w vegasie lub o wiele lepszym "adobe premiere". Jeżeli ktoś by płacił 500k za przecietne filmy takie jak wyżej to gz ;]
Nie pisze ze twoj pomysl jest zły. Ale zmniejsz te ceny bo nikt ci tego nie kupi. Gdybys chociaz pokazał jakis swoj profesjonalny filmik a nie to co sa na youtube to moze moze... ale tak to nie zycze ci duzych zarobokow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() 500k za zrobienie filmu, ilu klientów już miałeś ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2008
Gildia: -
Świat: Askara
Poziom: 179
Skille: -
Poziom mag.: 78
|
![]() Cytuj:
50 osób w gildi złoży się na jeden film, to ja już wole sobie poczytać poradniki na google. a ten film up, nic nadzwyczajnego (ta muzyka i skaczący ekran tylko zniechęca). Ostatnio edytowany przez hardok123 - 16-03-2009 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO
Imię: Xaburoo
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
|
![]() Ten skaczący ekran i muzyka - nic specjalnego
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() @up
a zrobisz mi dobrze po francusku ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Film wojtka zdzisława jest po polsku :< Bawię się w vegasie...2 miesiące i wszystkie efekty które wykorzystałeś w filmie mogę Ci wymienić...To już moja dziewczyna robi lepsze ;D może chcesz linki ;d? może nie chcesz ale masz http://www.youtube.com/watch?v=Eee7c...e=channel_page @2up dobre ;D Ostatnio edytowany przez jerrry - 16-03-2009 o 17:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: Ciechanów!
Stan: Niegrający
|
![]() a mi sie podoba ten filmik, jak dla mnie pokazal sie z dobrej strony jako moviemaker~ , tylko te ceny..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() Hhahahahaha typ mnie rozśmieszył
![]() Ciekawe w czym robi te filmiki pewnie w Windows Move Maker hahahah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() Yhy, jestem uważany za jedna z lepszych osób, która robi profesjonalne filmy, nie tylko z tibi. Coś tam pisałeś na pierwszej stronie, że "Tak bardzo trudno zrobić taki shit jaki zrobiłeś ty" i tak sie zastanawiam co ci tam sprawilo trudność? A teraz najlepsze :d "muzyka synchronizowana z klipami" hahahah tak sie zastanawiam, w którym momencie jest to synchronizowane
![]() |
![]() |
![]() |