| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
| Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz ten pomysł za dobry? | |||
| Tak. |  | 32 | 61.54% | 
| Nie. |  | 9 | 17.31% | 
| Jest tyle samo plusów co minusów. |  | 9 | 17.31% | 
| Nie mam zdania. |  | 2 | 3.85% | 
| Głosujących: 52. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 13 05 2009 Posty: 9 | To jest mój temat: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2604594 Znalazł się on na hunted.pl i zgromadziłem też dużą ilość "signów". Chcę abyście pomogli dostać się mu do "Proposal Rating List". Wystarczy zalogować się na tibia.com i odpisać na mój post "signed" lub jeżeli ktoś się ze mną nie zgadza "no-signed". Jestem gotowy na krytykę. (tu i teraz, ewentualnie na tibia.com) Ostatnio edytowany przez Y36NI - 13-05-2009 o 21:15. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 12 2008 Posty: 204 Stan: Na Emeryturze Imię: Smerf pallek Profesja: Royal Paladin Świat: Secura Poziom: 152 | Pomysł dobry. Zawsze traci się mniej straconego czasu na tę grę, Signed : ) | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 01 2009 Lokacja: Wrocław Wpisy bloga: 3 Posty: 995 Stan: Na Emeryturze Świat: Iridia | Niby fajny pomysł, ale najważniejszym narzędziem do walki z hackowaniem jest rozum i jeśli ktoś go używa to powinien spać spokojnie. A jak ktoś jest głupi- no cóż, żaden system nie ocali jego postaci  
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 04 2009 Posty: 292 Imię: Nath Teran Profesja: Elite Knight Świat: Celesta Poziom: 143 | SUPER POMYSL. Signed na tibia.com juz jakis czas temu. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2005 Lokacja: Radom Wiek: 34 Posty: 120 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Thoria Poziom: 110 Poziom mag.: 21   | Uwazam , ze to dobry pomysl. 
				__________________ Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 08 2007 Posty: 1,138 | Sporo błędów jest na tibia.com, gubisz się trochę w trybach warunkowych i zapominasz czasem o czasowniku. Popraw to lepiej   A tak na temat, pomysł dobry, nawet bardzo, życzę powodzenia w przekonywaniu Cipsoftu. | 
|  |   | 
|  | #7 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 13 05 2009 Posty: 9 | Cytuj: 
  | |
|  |   | 
|  | #8 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 13 11 2004 Lokacja: Helsinki Wiek: 40 Posty: 4,623   | jesli ktos daje sie hacknac to jak najbardziej zasluguje na strate tylu leveli, ile hackerowi bedzie sie chcialo zbic. 
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| CS Tibia.pl Team | Popieram Vila, lecz sądzę, iż zamiast atniruk syska mogliby dać poradnik na tibii.com: "Jak się zabezpieczyć, wersja dla ułomnych"... ;f 
				__________________ Z13 - Oddział tibijskich GM'ów  -------------------------  ------------------------- Rzehój Ukryty tekst: 
 | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2007 Lokacja: Olecko Posty: 2,259 Stan: Na Emeryturze   |  | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 13 11 2004 Lokacja: Helsinki Wiek: 40 Posty: 4,623   | zabezpieczac trzba miec sie przed czym, jesli postepujesz zgodnie z regulaminem i nie uzywasz third party software to rownie dobrze mozesz byc niezabezpieczony i nic ci nie grozi. 
				__________________  Ostatnio edytowany przez Vil - 14-05-2009 o 15:19. | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 04 2009 Lokacja: Naprawde daleko  Procent Fajności: 98,9 % Wpisy bloga: 2 Posty: 102 Stan: Aktywny Gracz | Signed............ 
				__________________ Terrorcore  IN MY HEADwww.terrorcore.pl Muzic Or Noize ? Cytaty Miesiąca : "Donald Tusk o swoich obietnicach wyborczych : błogosławieni ci którzy nie widzieli a zagłosowali." Wiadomo. faJny na 98,9 % | 
|  |   | 
|  | #13 | ||
| Frequenter | Cytuj: 
 Cytuj: 
  A po za tym - a co jak ktoś sam z siebie padnie 5 razy? 
				__________________ Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie | ||
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 04 2008 Posty: 114 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Poziom: 191 | Dobry pomysł, jestem na tak.   Co do nie których, sami korzystacie z kompa? Może wasz brat/siostra czy ktokolwiek coś zrobić na kompie na którym grasz i hack. :> | 
|  |   | 
|  | #16 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 12 2006 Wiek: 34 Posty: 712 Stan: Na Emeryturze | Cytuj: 
 #topic Pomysł dobry . @down W końcu się doczekasz, nie martw się  Ostatnio edytowany przez Liper - 14-05-2009 o 17:28. Powód: Hemp Gru - Strzał | |
|  |   | 
|  | #17 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 13 11 2004 Lokacja: Helsinki Wiek: 40 Posty: 4,623   | ja tez czekam, od prawie 7 lat. 
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #18 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 01 2009 Lokacja: Wrocław Wpisy bloga: 3 Posty: 995 Stan: Na Emeryturze Świat: Iridia | Cytuj: 
 Rotfl. Jeśli ktoś używa mózgu to sie nie doczeka hacka 
				__________________ Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 14-05-2009 o 17:29. | |
|  |   | 
|  | #19 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 13 05 2009 Posty: 9 | Cytuj: 
 2. Prawdopodobnie jak to już było wiele razy powiedziane, będzie można wybrać ilość "dead/day" raz na miesiąc. | |
|  |   | 
|  | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 12 2006 Wiek: 34 Posty: 712 Stan: Na Emeryturze |  | 
|  |   |