|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() "ale jak sie kopie?" - można hełmem, tarczą, albo zbroją (j/k) ale ja polecam łopate
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() 1st scarab = scarab coin
głupi ma zawsze szczęście xd |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
![]() |
![]() Cytuj:
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] Ostatnio edytowany przez BadDuck - 25-12-2004 o 21:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to trzeba mowic ze wykopaniem scaraba tez mozna sie pochwalic
![]() Rowniez bylo ich sporo a najbardziej cieszyly mnie takie przypadki : Przychodze i pierwszy ruch lopata i juz jest ![]() ![]()
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Heh ja tesh mam pare a kopie sie na Ankrahmun. Dzieki Scarab Coinsom mozna pojsc na behe na Ankrahmun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() heh , ja znam kilka miejsc gdzie się raz kopnie łopatą
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Mam pytanie jaką wartość ma 1 scarab coins bo znalazlem na ziemi 32 scarab coins i 3 te drugie. Chce je sprzedać ale żeby nie wyjść na głupka chciałbym sie dowiedzieć jaką mają one wartość. Z góry THX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A najlepiej biora coinsy przy bagnach czy smole poza Ank czy jak kto chce to nazwac
![]()
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] Ostatnio edytowany przez BadDuck - 26-12-2004 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Bardzo, bardzo, bardzo THX znalazłem 3 crystal coins JUPI !!!
To sie nazywa szczęście znaleść 30 K !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Olsztyn/Thais xd
![]() |
![]() Moglby mi ktos powiedziec w jakim miejscu sie to kopie ??
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kezman-13
Kopac mozna na pustyni, ktora niestety jest tylko dla PACC.. Chociaz.. moze.. moze da sie kopac na tej malej pustyni niedaleko Venore ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam pacca ale niewiem w ktorym miejscu sie to robi a ze w ank~ to wiem.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Scarab Coins nie jest bezcenny wiekszosc ludzi sprzedaje po 1k za sztuke i mysle ze ta cena juz sie zadomowila. Dzisiaj sobie poszedlem tam na pare minut i 11:14 You see 2 scarab coins.They weigh 0.4 oz. (Mam juz 16)
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jush wiem ale udaje mi sie wykopywac same skarabeusze :/ a zadne coinsy moze zna ktos jakies dobre miejsce gdzie Biora
![]()
PoWiEdZ gDziE jEsTeS nIeBiEsKi SkuRwySynIe gDy Na UlIcY nIeWiNnY cZlOwIeK gInIe-PoWiEdZ gDzIe JeStEs NiEbIeSkI pSiE gDy Na UlIcY LUdZiE pOtRzEbUjA cIe...dLa CiEbIe WiElKiE CHWDP!!! Ostatnio edytowany przez kezman-13 - 27-12-2004 o 14:46. Powód: Bo Taa :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Tylko dla Pacc do Ankh poplyn.Szukaj na pustyni w okolicach drzew.Ja osobiscie wykopalem 10 szt ze scaraba wypadly mi tylko 2 szt mam niezawodne miejsce gdzie mozna wykopac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |