|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=9wm8jxvcu1c4zt5w
Robilem juz 3 razy tego questa, nie bylo ciezko.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
|
![]() Ładnie Ci poszło ,lecz wiadomo na tym lvl to nie wyczyn.Troche kaski bedziesz mieć za te steel bootsy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2009
Lokacja: częstochowa
Imię: Wu Cent
Profesja: Elite Knight
Gildia: nie mam i nie chce miec
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 84/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ale ty musisz miec z tego zarobek xdd ale fajnie poszlo xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Niegrający
Imię: Orbel Kalekiot
Poziom: 268
![]() |
![]() Wziąłeś te b robe czy nie (;
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() widziałem jak solował dhq 140 ms na starych manasach więc, name topicu mnie rozśmieszył .
@down teraz jesteś fajny, co nie ? Ostatnio edytowany przez Liper - 01-06-2009 o 06:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą, ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co nie koliduje z moja wysublimowaną wiedza na każdy temat , biorąc pod uwagę aspekty tej kwestii .
@ down sam się utop lol 2, wymyśl coś lepszego jak chcesz ze mną rozmawiać ; ) Ostatnio edytowany przez Liper - 02-06-2009 o 21:55. Powód: kupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Cytuj:
Pewnie ostra walka ze slownikiem jezyka polskiego oraz cala rodzina do pomocy. :X Utop sie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2009
Lokacja: Poznań
Gildia: Dashers
|
![]() #2 up
Jestes az takim debilem iz myslisz ze ktos nabierze sie na to, ze sam to wymysliles? 0 rLY? Zeby napisac wlasnorecznie taka sentencje trzeba byc Einstein'em j. polskiego. Wiec nie kiepkuj mi tutaj, bo jestes 0 i taka prawda yo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czułeś się fajny piszcząc to? chciałeś się pochwalić swoją jakże wysublimowaną wiedzą korzystania z tajników słownika? Nikomu tym nie zaimponujesz, a na pewno nie na tym forum. Idź się kolegą pochwal nowym słownictwem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() szkoda mi konta z 06 żeby was dalej pozajeżdżać : )
nie ma co się tak denerwować hahaha ps Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Liper - 03-06-2009 o 07:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Era E-NAPINACZY.
@film Banshee na 2 hity ;<<
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT:Nawet dłużej niż ty.
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 03-06-2009 o 16:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Ej, ja mam konto z 04r, to chyba powinieneś mi stopy umyć. Żal mi takich ludzi jak Ty. Mogę się założyć, że te Twoje mądre teksty to ctrl+c a potem ctrl+v. Poćwicz.
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() down POćwicz poćwicz POZRO POĆWICZ !!!!!1!!1!! lol 2 Twoja inwencja twórcza potwierdza twój wiek ; D Ostatnio edytowany przez Liper - 03-06-2009 o 17:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odezwal sie madry kopiujacy zdania z neta i nie potrafiacy pisac poprawnie ortograficznie..pocwicz kolego 18-latku.
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Metoda Copy'ego Paste'a rządzi!
![]()
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |