|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
![]() |
![]() Jestem knightem w miescie carlin dowiedzialem sie z tąd ze najlepiej trenować z innym graczem (najgorsze rzeczy i lać sie) ale zawsze jak zaatakuje kumpla to jestem pk i wszyscy biegaja za mna i mnie zabijajajak ich unikac i jak dlugo trzeba czekac az czacha zniknie a moze da sie tak trenowac by tej czachy nie bylo
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Da sie trenowac bez czachy. Wystarczy ze klikniesz na niego prawym przyciskiem i wybierzesz "invite to party". On musi to potwierdzic i jak zobaczysz kolo niego zielona czache to mozesz spokojnie go atakowac i nie bedziecie miec skulla.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze, że jesteś nowy. No więc kilka rad:
Po primo lepiej przeprowadź sie z Carlin do Ab. Dalczego? W Carlin ciężko przeżyć. Bardzo dużo PK. Pamiętam, kiedy moją pierwszą postacią treniłem w Carlin (Hiberna). No klepiemy sie, aż przyszedł jakiś sorc... coś koło 50lvl, z summonem, Orc Warrior, czy coś w tym stylu. Zabił nas obu. Od tego czasu mieszkam w Ab. Dużo bezpieczniej. Po secundo nie wiem czy nie lepiej jest trenić na jakichś słabszych stworkach... Rotworm na przykład. Przy okazji jest z niego całkiem niezły loot.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() " jak dlugo trzeba czekac az czacha zniknie "
skull znika po 60 sekundach, czyli kiedy znikaja ci mieczyki Jak chcesz wyjsc z party mozesz to zrobic dopiero po 60 sekundach od zaprzestania treningu.klikasz na partnera(siebie?) a nastepnie "leave party" Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 28-12-2004 o 13:08. Powód: Popraweczka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
@up klikasz na siebie i leave party :>
Shihann -Hiberna -KNIGHT LVL 30 Best monster solo - Giant spider ( on level 27 ) Best monster blocked - 2 Giant spiders in the same time ( on level 27 ) Best hit - 142 ( on Dragon >lvl 27< ) Best hit from hmm - 54 >lucky...< ( on dragon ) Ostatnio edytowany przez Shihan - 28-12-2004 o 13:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() no tylko jak isc do jakiegos ab i co tam zrobic zeby tam zmieszkac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
W celu zarejestrowania się jako mieszkaniec Ab'Dendriel musisz przejść przez Labirynt (co nie jest sztuką łatwą za pierwszym razie, do tego potrzebujesz machete. Nie, nie ma tam żadnych potworków).
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() @ Obserwacja
Trenie od jakiegos czasu <mój first knight> i z moich obserwacji wynika ze skills % skacze szybciej gdy treni sie z Mobkami, a nie z innym graczem. @Skoro jestes w Carlin i masz rookowe skille lub ponizej 52/52 tren na Trolach a potem przenies sie na roty.Jednak bezpiecznej jest w Ab mało rozrób itp. i blisko do Expowisk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() skille mam 28 w sword i 24 w shield a tak wlasciwie z kad wziac machete ja mam malo forsy a nie wiem z czego to wypada i gdzie to wypada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
odpowiedz na to masz na stronie... klikasz na machete i masz wypisane skad wypada klikasz na potwora z ktorego wypada i masz napisane wszystkie jego cechy wlacznie z tym gdzie wystepuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() no fajnie tylko dowiedzialem sie ze maczete znjduje sie u orc spearman a jak nacisnelem jego cechy to przy wystepowaniu pisze brak danych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() np. W zamku kolo Ab na polnocny zachod od Ab.
sory za nie edytuje poprzedniego posta ale troche za wysoko byl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Spearmen (razem z orkiem i warriorem)respawnuja sie na drugim poziomie pod foldą, uważaj bo tam jeszcze slimy są. Jest ich dosyć sporo (spearmanów) wiec albo znajdziesz machete z ciala lub zalegającą gdzieś na ziemi
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Rendarn - 29-12-2004 o 17:51. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
uwierz mi, nie trzeba miec skilli 52/52 zeby trenic na rotach tak normalnie to na trolach do 50+skila to jest nienormalne ale kazdy robi jak chce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Po pierwsz czacha znika po miej wiecej 5 minutach mozesz trenowac bez czachy jesli klikniesz na kumpla i dasz inwite to party jesli masz tibie clasik to naciskasz ctr i lewy przycisk w tym samym momencie wtedy wysuwa ci sie maniu w kturym masz napisane inwit tu party lub atack lub fallow wybuerasz oczywiscie inwite tu party jesli nie masz tibi clasik to naciskasz lewy przycisk na czlowieka i dajesz inwite koniec teori darwina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co ty nie powiesz, czacha znika po 5 minutach???? ;o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
no coz... swobodnie na rotach trenic mozna juz od skilli 35/35 z hatchetem na full def... oczywiscie mozna wczesniej, ale bedziesz zbieral wiecej obrazen oraz slabiej ci bedzie szedl shielding. ja osobiscie dokladnie w tym momencie trenie sobie na rotach na darashii ze skillami 47/46 uzywajac axe i lejac roty na full def. trolle sa strasznie miekkie i maja ta bardzo nieciekawa ceche ze uciekaja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Nie wiem czemu mówicie ,że w ab jest mniej pk w carlin jeszcze nikt bez powodu mnie nie zabił.A co do skilli to prawie ciągle treniłem z kumplem Don Kurczak.
@off topic Yooo Rendarn myślałem ,że ty grasz jeszcze w Ragnarok'a ale jak grasz w Tibie dobry wybór. Jak się pomyle ,że to nie jesteś ten Rendarn z ro to sorry ;p |
![]() |
![]() |