|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
|
Czy ktoś mogłby mi powiedzieć, na ile te rzeczy wycenić? Yellow gem, to tyle że rzadki więc jak na moj gust przynajmniej 2k. Może ktoś ma inne propozycje. A co do crystall ball, to nigdzie nie mogę znaleźć opisu. Wyceńcie te przedmioty.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
Zależy jaki serwer.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dreamland Traveler
Świat: Hiberna
Poziom: 151
Skille: 89/81
Poziom mag.: 8
|
Ciężko się zapytać na game chacie? Tu Cie tylko zbluzgają
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
Wartość według Tibia Wiki:
- Yellow Gem Wartość: 1000 - 6000 gp. - Crystal Ball Wartość: 190+ gp. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Właśnie na game chacie to by mi złą cenę podali. No, na przykład ty. Secura |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
|
Na Securze nikt tego nie kupi, bo to służy tylko do ozdoby, a jak na ozdobę jest dość często spotykamy, a co za tym idzie nikt go w domku raczej nie chce
![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
em... nie rozumiem. co z tego że jest ozdobą, często spotykany i na securze. To samo jest na innych serwerach,a mimo to gracze i tak się zlatują.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2009
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
@up
Bo ozdoby nie są czymś szczególnie w Tibii potrzebnym, a jeśli już chcesz mieć porządny domek to nie kupisz czegoś co może mieć każdy. Osobiście nigdy nie słyszałem żeby ktoś się zlatywał na yellow gema.. ale powodzenia tak czy inaczej Ball za 190 gp u NPC na Edron. |
|
|
|