![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
|
![]() Czy ktoś mogłby mi powiedzieć, na ile te rzeczy wycenić? Yellow gem, to tyle że rzadki więc jak na moj gust przynajmniej 2k. Może ktoś ma inne propozycje. A co do crystall ball, to nigdzie nie mogę znaleźć opisu. Wyceńcie te przedmioty.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Zależy jaki serwer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dreamland Traveler
Świat: Hiberna
Poziom: 151
Skille: 89/81
Poziom mag.: 8
|
![]() Ciężko się zapytać na game chacie? Tu Cie tylko zbluzgają
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Wartość według Tibia Wiki:
- Yellow Gem Wartość: 1000 - 6000 gp. - Crystal Ball Wartość: 190+ gp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Właśnie na game chacie to by mi złą cenę podali. No, na przykład ty. Secura |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Na Securze nikt tego nie kupi, bo to służy tylko do ozdoby, a jak na ozdobę jest dość często spotykamy, a co za tym idzie nikt go w domku raczej nie chce
![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() em... nie rozumiem. co z tego że jest ozdobą, często spotykany i na securze. To samo jest na innych serwerach,a mimo to gracze i tak się zlatują.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2009
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() @up
Bo ozdoby nie są czymś szczególnie w Tibii potrzebnym, a jeśli już chcesz mieć porządny domek to nie kupisz czegoś co może mieć każdy. Osobiście nigdy nie słyszałem żeby ktoś się zlatywał na yellow gema.. ale powodzenia tak czy inaczej ![]() Ball za 190 gp u NPC na Edron. |
![]() |
![]() |