|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
![]() |
![]() JEdnak "YETI" przez clipów został wprowadzony. Umieszczam ponizej fotki co mozna spokojnie okreslic lokalizacje. MA bardzo duzo hp, niezle uderzenie i calkiem sporo exp jednak jest powolny co z łatwością wykorzystają palladyni
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
![]() |
![]() Hmm... Jest juz nizej temat o Yeti wiec tam przenies to co napisales i radze usunac ten temat
![]()
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] Ostatnio edytowany przez BadDuck - 21-12-2004 o 10:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ciekawe ile nad tym fake'iem pracowałeś. ASle jeśli to prawda to podaj dokładną lokalizajcę i inne plx. XD
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
Ty kretynie idebilu ! To ni zaden fake !!!A lokalizacji nie znamy bo nie chca jej podac ale na foldzie ! poszukaj se go,przekop cala wyspe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN
|
![]() lol na foldzie (hehhehehehehe)To jest niemożliwe .No chyba że stworzyli na foldzie jakieś miejsce tylko dla pacca
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() yeti spawnuje sie tylko co jakis czas. poczytajcie sobie artykul na www.tibianews.net
edit dokladny link: http://www.tibianews.net/article.asp?Id=317 Ostatnio edytowany przez Scream - 21-12-2004 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() gdzie to kufa jest??? wez odp plzzz
|
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Oczywiscie ze yeti istnieje, a myslacej osobie nie potrzeba nawet screen shota na dowod. Wystarczy popatrzec na logi w "kill statistics na www.tibia.com.
Prosze bardzo: Log pochodzi z calmery. ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Byla dyskusja w moim temacie ale jakis mod zamknal teraz prosze zeby go otworzyl
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @UP : Magus, maly offtopic : takich myslacych to w dzisiejszych czasach coraz mniej...niestety....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() Pragnę wysunąć teorie że yeti owszem istnieje...ale i tu pewna niespodzianka - wydaje mi się że nie na wszystkich światach (!?) Wystarczy spojrzeć w kill statistic świata Aurea... i co nie widnieje tam pozycja "a yeti"
Mam nadzieje że się mylę ale zarówno boję się że to jakiś głupi pomysł CIP-ów Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie tego posta... ale póki co jestem pełen obaw... naprawde liczyłem na spotkanie legendarnego yeti (nie zmieniając oczywiście świata na którym gram, no ludzie bez przegięć) Yeti wróc... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() on ma poprostu random spawn(cos jak najazdy potworow), i na antice sie jeszcze nie spawnowal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Szukalem dzis Yeti'ego na azurze. Nie znalelem nawet sladow, troszke bylem rozczarowany ale nie zamierzam sie latwo poddac. Znajde dziada ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Ja w wodzie
|
![]() Byłem z kolegami na poszukiwaniach tego własnie potwrka na foldze ale nie znleźliśmy gramy na swieci Harmonia ciekaw ejstem czy bardzo ten Yeti jest silny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() jedno foto jest z www.tibianews.net
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() Yeti!! lubie yeti bo sa takie puszyste i fajnie gina
![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no ale prosiłbym o dokładne tłumaczenie po polsku...więcej forumowiczów by wiedziało o co loto a poza tym ja tez rozumiem z tego 3 po 3 ![]() ![]() ![]() ...ale żeby nie było że ja zupełnie nie umiem angielskiego... ale ze mnie mały noob ![]() no wracając do tematu niech kochany yeti pojawi się na aurerze... czekać będzie komitet powitalny ![]() za przetłumaczenie na język polski z góry dziękuje... RESPECT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Miejmy nadzieje że nie będzie ten stworek niczym miotał... z tego co "wiadomo" jest bardzo wolny więc może być extra expem dla wszystkich oprócz knighta ]:-> (może będzie rzucałśnieżkami ;P )
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Yeti istnieje Super
![]() 1. Jak tam dojść ? Czy mógłbym prosić o mapkę ? 2. Gdzie to tak wogóle jest ? 3. Jakie Yeti ma statystyki czyli: ile ma hp, jaki loot i etc. POZDRO DLA: ZOWU AND ŻYWIEC ZDÓJ JESTEŚCIE NAJLEPSI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoro wytropiliśmy już Yeti-ego to powstaje nowa zgadka, a mianowicie "a Deathslicer "
-co to jest?(wiem jak to wygląda bo był na scerenie z test serwera) -gdzie to jest? -czy też tak żadko się materializuje jak yeti? -a jeżeli tak to gdzie??? Ostatnio edytowany przez Momus - 21-12-2004 o 20:03. Powód: yebło mi się ;) |
![]() |
![]() |