|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Serhean
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 107
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Na forum tibiaspy.com znalazłem coś takiego :
Cytuj:
Co o tym sądzicie? Kolejna plotka, czy bliska przyszłość ? Czy zmieni się życie przeciętnego Tibijczyka? @down Gdzieś napisałem : "halp halp jutro będzie Tipjoszka 3d/1/1/1?!!!"? Bardziej mnie interesuje wprowadzenie Tibii na inne platformy ![]() @Wald_Kerius Nie wiedziałem o tym, już zmieniam autora i źródło. Ostatnio edytowany przez Serhean - 30-06-2009 o 16:45. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
|
![]() na 100% nie będzie Tibi 3D tak jak te dzieci mówiły.. nawet przeczytać dokładnie nie umią....będzie to tylko nowy klient nic więcej nic sie nie zmieniz w "Tibi" jedynie zmiany będą widoczne w Kliencie....
|
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Oryginał tutaj http://forum.tibiaspy.com/showthread.php?t=1858
![]() |
![]() |
#5 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zawsze mnie dziwiła reakcja ludzi na tego typu informacje. Cześć zaczyna myśleć, iż nagle stanie sie 3d..; |
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Nie znam się na programowaniu, ale dobrze rozumując text, wychodzi na to, że Tibia zmieni się tylko od strony technicznej, żeby Cip Soft mógł w przyszłości przeprowadzić ew. jakieś większe zmiany, a na obecną chwilę wszystko pozostanie bez zmian. Nie wyłapałem nic, żeby Tibia miałaby być 3D...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() flash nie musi byc niewiadomo jak zasobozerny. kwestia "chce" programisty
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() Gry Flash to tragedia, chociaż jest multiplatformowe ale kurde ile można. Już taki Dofus ssie przez to.
![]() |
#10 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Technicznie rzecz biorąc, flash spokojnie powinien udźwignąć Tibię. Tibia jest bardzo prostą graficznie grą jak na obecne czasy i myślę, że pod tym względem flash sobie poradzi.
Nie dziwię się, że piszą od nowa klienta, po 10 latach zmian tego samego po 100 razy tam naprawdę musi być już niezły syf ![]() Na nowego klienta pewnie jednak poczekamy jeszcze sporo. Rok? dwa? a może i dłużej, znając CipSoft.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Dokładnie, w kodzie klienta z pewnością już jest niezły bałagan.
Klient we flashu? Czemu nie? Jeśli to dobrze zrobią, to nie będzie zbyt obciążający, a - nie oszukujmy się - Tibia nie jest bardzo rozbudowaną grą.
![]() |
![]() |
#12 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Raczej Adobe Flashplayer jest mocno sprzętożerny. Te same aplety flashowe w gnashu działają dużo szybciej. Tylko, lekko rzecz mówiąc, gnash ma jeszcze BARDZO daleką drogą do przebycia aby stać się realną platformą do codziennego użytku.
Cytuj:
Inne relacje z test servera i przecieki: http://forum.tibiaspy.com/forumdisplay.php?f=73
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() ale wyobrazcie sobie pvp w takiej tibii:
wchodzi sobie 1-2 kolesi do ofiary, puszcza rage of the skies(mnostwo chmur do wyswietlenia, swiatlo), flash wszystkim na ekranie zamula kompa, ze przetrawi to dopiero za 10 min, wchodza wlascici pekerzy i spokojnie rozwalaja delikwenta |
![]() |