|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Sorry, żeczywiście pod Thais
![]() To kolega mnie wprowadził w błąd. Jeszcze raz sorry. Ostatnio edytowany przez Tomciog - 16-10-2004 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() @Tomciog
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Mintwallin znajduje się pod thais, ale niestety nie pamiętam dokładnie drogi :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
HG= jesli miales na mysli HellGate to omg... Mintwallin, czyli miasto minotaurow znajduje sie kolo thais i wejscie do niego jest w ancient temple. Kiedys byl nawet taki temat z mapkami. Po drodze do mint sa fire devile dsy cyce.... Jesli nie masz dobrej postaci 30+ lvl to nawet nie mysl o wycieczce tam. Chyba ze robisz kamkadze i chcesz zobaczyc 20 mino magow naraz... :tongue:
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Mintwalin jest pod Thais po drodze sa Fire Devile (ale mozna je ominac)
smok(tez mozna ominac) cyce, pzn spidery itp. W samym miescie sa minosy kazdego rodzaju ![]() ![]() w samym miescie jest pelmo minosow (bo to wkoncu ich miasto ![]() ![]() ale dla palka to jest swietne miejsce do expienia od lvlu 30+ nie chce mi sie opisywac drogi do owego miasta ale jak sie ma kolegow na high lvlu to poproscie zeby was tam zabrali, tam jest po prostu zaje#$%&ie ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() czyli to miasto nie jest dla ludzi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() byelm tam dzis !! z kumplem na wejsciu odrazu minosy +mino guard
potemdalejl magi ale jazda byla naprawde fajne miejsce polecam ^^ supeer tam jest ! ale lepij uwazac ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Mintwalin, bo tak nazywa sie miasto minotaurow znajduje sie pod Thais. Mozna dojsc do niego przez Ancient temple, najgrozniejszym potworem po drodze jest cyklop. Droga nie jest latwa, i raczej ciezko ja opisac. Proponuje poszukac jakiegos filmu (www.tibia.de - ostatnio widzialem tam film z jakims master sorcem w roli glownej, akcja byla osadzona wlasnie w Mintwalin), czy screenow.
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Mógłby ktoś umieścić tu jakieś screeny z miasta mino ??Bardzo by sie przydały
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Ja na temat tego miasta wiem tyle niemow hi do nikogo kto tam jest bo bedzie bolalo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() gdyby nie mino magi to by bylo calkiem calkiem miejsce do expienia. niewidka, zapas runek i pusto sie robi baaaardzo szybko... dla palka praktycznie eden to jest... wszystkie postacie powinny miec "huntowy zapas runek" najlepiej ekipa najt ze skillami 70+/70+ i palek albo 2 jako support. mozna wtedy siedziec tam az do wyczerpamia run.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Zal mi was wszystkich ja na Mainland chodzilem z 18lvl i nawet potionka nie tracilem wystarczy ze masz dobre skille i joko takie eq to ci w zupełności wystarczy
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ruszka Lizak
Profesja: Paladin
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19