|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Siema all
![]() Dam wam linka do mego albumu. Album na zaladwie tydzień wiec ss nie są bardzo fajne ![]() Zawsze cos dodaje ![]() Milego oglądania http://photobucket.com/albums/v337/Smalec/ Comment plx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() Fajne Screny
![]() Jestem na KILKU ![]() Wovavi ;p
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Cieszanów
|
![]() Spoko ssY
gratz dla Smalca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Fajna jest Tibia GG, fajna, nie?
Co do ssow, niezbyt ciekawe, troche przynudnawe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Troche ?! STRASZNIE !!!!!!!!!! Niema nic gorszego od fotek z jakiś tam questów czy tam huntów ?! co to fajnego niby w tym jest ?! każdy przecież może iść zabić tam kurde se elfy i takie tam pierdoły inne jaszczury.....rany !!! NIEMA NIC NUDNIEJSZEGO OD HUNT FOTEK, ADVENCÓW I INNYCH BADZIEWI W TYM STYLU ! Weźcie róbcie jakieś fotki unikalnych sytuacji... (pk nawet jest już bardziej unikalne niż zasrane demon hant plxp lxplxp xl + lut scrin) . Weźcie bardziej róbcie z czegoś takiego jak np. -ślub -mistrzostwa szachów XD -inne rzeczy nie związane z Noobowatym expieniem i huntowaniem czego wszyscy moi znajomi mają dosyć gdy widzą jak sie jakieś dzieci podniecają że wracając z dragon hunta zdobyli 2 handed sworda i jakieś steel shieldy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wkurzyłem sie bo takich badziewi nigdy nie widziałem (1 gorsze) . Chociaż NIGDY ale to NIGDY nie byłem na poj***ym dragon - demon to i tak będe to krytykował ! I SIE BARDZO CIESZE ŻE NIE BYŁEM BO BYM ZROBIŁ KOLEJNY ZABŁĄKANY ZNUDZIAŁY OBLEŚNY TOPIC "Dragi... znowu to popie***one gówno). Dzieki że zara będziecie mnie wyzywali... co mi z tego jak noobom (takim jak ja) nie wypada sie odzywać do n00bów ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Omg Jak ci sie nie podoba to nie musisz Komentowac ^.^. Ale ****a chyba nie pomyslales ze jak ciebie by tak zlolowali to co bys ****a zrobil ?! wiec sie ****a zastanów co piszeszs
a Tak do Tematu Całkiem Całkiem te ss'y ale widzialem lepsze Postaraj sie troche bardziej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Bialystok, Kazordoon
|
![]() Spoko ss'y i także jestem z white100k'u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() powiedz poprostu ze nie podoba sie i juz a nie mi tu piszesz byle cos
jak cos sie nie podoba to powiedz co to moze zmienie! ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Omg..... Not comment men. Pokarz z lepszych questów ss'y chyba że masz lvl 20 i chodzisz na amki.. Ok zrób elf fortess quest solo jesteś taki dobry, no i co że chodzi z plate setem?? Podjarałes sie tym?? Mój kumpel na 60lvl chodzi z plate set bo woli w runki zainwestować... Co do ss są git ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: thais,Kazo,Polska ^_-
![]() ![]() |
![]() ty ****a slepy fiucie zobaczyl bys ze to do ****y nedzy pal!jemu wystarczyl by brass set :|.
ss spoko ;-) hail aldora |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() GZ fajne ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Jezuuuuuuuu... Co za piaskownica. Jak sie nie podoba to wy...pad. A nie że dupa i wogle.
@Autor: Fotki zamieszczaj w formacie .jpg a nie .bmp żeby sie szybciej ładowały. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kopalnia diamentów
Stan: Niegrający
Imię: Kto wie Ten Wie.
Profesja: Elder Druid
Gildia: Padamy Forfun
Skille: 2
|
![]() jak na twój level ss'ki ładne aha co do paru osób które najechały na twórce tematu zastanówcie sie co mówicie ....................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Tjaaaa i nawet Jugo sie załapał (a ze mna to nigdzie nie chciał pujść
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 czy 3 sa moze nawet fajne...........
......Ale po h**a dajesz screena jak gosc ci walnol 18 z hmma, tak mogl zrobic 6 lvl, ktory ma byle 2 mlvl i znalazl jakiegos hmma :/ Do tego sie niektóre SS-y powtarzają, tylko nie dawaj screenow z Goblin Quest Plx ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jeszcze popracuje nad albumem i usune ss które sie powtarzają
i jeszcze cos... Flawaa na jakim świecie grasz?? jak na aldorze do msg do mnie w tibi ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NANERENDERIEL
Profesja: Elite Knight
Gildia: POLANIE
Świat: Calmera
![]() |
![]() witam
tak dla 8 lvlowej postaci sukcesem bedzie pokonanie cyca tak dla 100 lvla ten cyc bedzie tylko garstka expa. nie wyzywajcie chlopaka od noobow bo ma w albumie ssy z ktorych jest dumny. moze wy kiedys zamiescicie ssy z hunta na potwora ktorego inni dławią jeden za drugim; wtedy on cie wysmieje. DAJCIE SPOKOJ sski ladne i jak daja ci satysfakcje to zamiesc wiecej - z przyjemnoscia poogladam
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |