|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() Wiem ze temat b ez sensu i raczej nikogo to nie obchodzi ale od roku gram w Call of Duty i mój nick to Canis Lupus. Dzisiaj rano wchodze patrze a tam gosc o nicku Canis Lupus i do mnie zagaduje po polsku - fajny masz nick pozyczylem go sobie bo jest fajny. Wchodze na tibie na server Titania a tam gosc o nicku Canis'lupus, tez polak. Czemu naprzeyklad Szwedzi nie zabieraja sobie nickow tylko Polacy sa takimi chamami ??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Stary, qrwa, okropne! co to kogo wali? A ten Tibijczyk, to mzoe nie chabnal nicka tylko sam wymyslil i zbieg okolicznosci ze takie same? Ludzie, wy macie problemy... A myslalem ze szczytem jest zastanawianie sie czy na dzownek dac se piosenke O-Zone czy Mandaryny... Sigh...
Gosciu, jak ci to tak przeszkadza to do GMa napisz...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() straszne... ZAGLADA!!!!! KATASTROFA KONIEC SWIATA...
Stary, zabijesz sie przez to? wiesz ile jest "She_devil"(google.com)? i jakos nie pezejmuje sie >.< |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
|
![]() canis lupus to ma być oryginalne to tylko po łacinie wilk i jaka tu strata weś książeczeke o ptaszkach i kotkach w której nazwy są po łacinie i "wymyśl" sobie nowy nick
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Widzę, że już autora tematu porządnie opieprzono, ale też się dołożę (a co ![]() Stała się straszna tragedia...... Jednemu z nas (Tibyjczyków) ktoś ukradł (tak jest Siostry i Bracia!!) UKRADŁ nick. Dlatego wzywam Was w imię BON-a (Bóg Opatentowanych Nicków) aby rozpocząć krucjatę przeciwko takiemu chamstwu i podłości!! Krzyknijmy jednym głosem po trzykroć NIE dla takich pospolitych złodziei, którzy okradają nas z rzeczy najcenniejszej czyli naszych(?) imion ![]() Rany, człowieku każdy daje swojej postaci taki nick jaki mu odpowiada. Nie możesz mu tego zakazać. No chyba, że podchodzi to pod zakazy w regulaminie Tibii. Też na początku chciałem sobie dać imię Varthlokkur, ale okazało się, że ktoś już je ma. I jakoś z tego powodu nie darłem włosów z głowy. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() @Colin
Musze cie zmartwić Canis Lupus nie znaczy wilk tylko wilczyca albo wilkołak. Skąd to wiem ? Mam słownik łaciński myślisz że jeżeli ty masz to już nikt więcej ?? Wiem że temat bezsensu pisałem o tym na początku ale byłem tak wku****** że się nie powstrzymałem. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() A ja się dowiedziałem, że jakiś koleś o tym samym nicku co ja gra w MU ONLINE. Weird...