Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-01-2005, 14:11   #1
Lord Sith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj

Lord Sith ma numer GG 4328723
Domyślny Chamstwo!!!

Wiem ze temat b ez sensu i raczej nikogo to nie obchodzi ale od roku gram w Call of Duty i mój nick to Canis Lupus. Dzisiaj rano wchodze patrze a tam gosc o nicku Canis Lupus i do mnie zagaduje po polsku - fajny masz nick pozyczylem go sobie bo jest fajny. Wchodze na tibie na server Titania a tam gosc o nicku Canis'lupus, tez polak. Czemu naprzeyklad Szwedzi nie zabieraja sobie nickow tylko Polacy sa takimi chamami ??
Lord Sith jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2005, 14:16   #2
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Stary, qrwa, okropne! co to kogo wali? A ten Tibijczyk, to mzoe nie chabnal nicka tylko sam wymyslil i zbieg okolicznosci ze takie same? Ludzie, wy macie problemy... A myslalem ze szczytem jest zastanawianie sie czy na dzownek dac se piosenke O-Zone czy Mandaryny... Sigh...
Gosciu, jak ci to tak przeszkadza to do GMa napisz...
stary 02-01-2005, 14:19   #3
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

straszne... ZAGLADA!!!!! KATASTROFA KONIEC SWIATA...
Stary, zabijesz sie przez to? wiesz ile jest "She_devil"(google.com)? i jakos nie pezejmuje sie >.<
she_devil jest offline  
stary 02-01-2005, 14:27   #4
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Sith
Wiem ze temat b ez sensu i raczej nikogo to nie obchodzi ale od roku gram w Call of Duty i mój nick to Canis Lupus. Dzisiaj rano wchodze patrze a tam gosc o nicku Canis Lupus i do mnie zagaduje po polsku - fajny masz nick pozyczylem go sobie bo jest fajny. Wchodze na tibie na server Titania a tam gosc o nicku Canis'lupus, tez polak. Czemu naprzeyklad Szwedzi nie zabieraja sobie nickow tylko Polacy sa takimi chamami ??
No widzisz jaki jesteś gópi? ; P Trzeba było opatentować, a teraz płacz, że ktoś przejął twój HiperMegaZajefajnieOdlotowy Nick. Ja bym na twoim miejscu napisał e-mail do CipSoftu, że ukradł twój (...) nick,albo wogóle zacznij mu grozić, a jak już wiogóle Chcesz być CoOl to spawdź kiedy założył postać -,- A co do oryginalności nicków to ja sam wymyśliłem Thero, a potem czytam, że to pospolite -,-,-,-,-,-,-
Thero jest offline  
stary 02-01-2005, 16:20   #5
colin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 11 2004

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Domyślny

canis lupus to ma być oryginalne to tylko po łacinie wilk i jaka tu strata weś książeczeke o ptaszkach i kotkach w której nazwy są po łacinie i "wymyśl" sobie nowy nick

http://cheetah.blog.onet.pl/
colin jest offline  
stary 02-01-2005, 16:21   #6
Zindahjira
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Zindahjira ma numer GG 7212802
Domyślny

Greetings!!

Widzę, że już autora tematu porządnie opieprzono, ale też się dołożę (a co ).

Stała się straszna tragedia...... Jednemu z nas (Tibyjczyków) ktoś ukradł (tak jest Siostry i Bracia!!) UKRADŁ nick. Dlatego wzywam Was w imię BON-a (Bóg Opatentowanych Nicków) aby rozpocząć krucjatę przeciwko takiemu chamstwu i podłości!! Krzyknijmy jednym głosem po trzykroć NIE dla takich pospolitych złodziei, którzy okradają nas z rzeczy najcenniejszej czyli naszych(?) imion

Rany, człowieku każdy daje swojej postaci taki nick jaki mu odpowiada. Nie możesz mu tego zakazać. No chyba, że podchodzi to pod zakazy w regulaminie Tibii. Też na początku chciałem sobie dać imię Varthlokkur, ale okazało się, że ktoś już je ma. I jakoś z tego powodu nie darłem włosów z głowy.

Powodzenia na polowaniach życzę.

stary 02-01-2005, 18:34   #7
Lord Sith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj

Lord Sith ma numer GG 4328723
Domyślny

@Colin
Musze cie zmartwić Canis Lupus nie znaczy wilk tylko wilczyca albo wilkołak. Skąd to wiem ? Mam słownik łaciński myślisz że jeżeli ty masz to już nikt więcej ??
Wiem że temat bezsensu pisałem o tym na początku ale byłem tak wku****** że się nie powstrzymałem.
Lord Sith jest offline  
stary 02-01-2005, 18:39   #8
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Wiem ze temat b ez sensu i raczej nikogo to nie obchodzi
Jasnowidz ?
Dan the Automator jest offline  
stary 02-01-2005, 18:39   #9
Makilili
Użytkownik Forum

Makilili's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...

Domyślny

A ja się dowiedziałem, że jakiś koleś o tym samym nicku co ja gra w MU ONLINE. Weird...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania