|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() może mi ktoś powiedzieć gdzie jest wejście na ee na liberty, bo szukałem z godzinę i nie moge znaleźć :/ z góry dzięki
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 55+
Skille: 85/80+
Poziom mag.: 15
|
![]() ee?
co to jest podasz pełna nazwe ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Idź na północ, wzdłuż krawędzi góry po wschodniej stronie LB. Nie ma siły żebyś przeoczył schody.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
-.- wiesz gdzie są wyrmy? może gdzieś tam bo mój kumpel tam expił i mówił że tam gdzieś są earth elementale
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2009
|
![]() Widzę, że dla niektórych skojarzenie skrótu ee na LB to pogranicze cudu. Jak się czyta nowinki przed każdym upkiem, to nie trudno się domyślić że chodzi albo o earth elementale, albo o energy elementale, a te znajdują się na LB tylko na tej górze.
A co do samego pytania autora postu, to sam się zastanawiam jakim cudem przez 1h nie można było tego znaleźć ? ![]() Ostatnia sprawa - To forum całkowicie spadło na psy. 0 kultury, co jeden dzieciak swoje słownictwo ograniczone ma tylko do słów sp****aj, k***wo etc. Admini tego forum przyczepiają się do "za dużych sygnatur" i innych naprawdę mało istotnych pirdół, ale jeśli chodzi o tzw. rozmowy o botach to widzę, że popierają nielegalne oprogramowanie, więc i nie dziwota, że polecieli jako official fansite dla t.com. Forum TibiaSpy.pl jest o wiele bardziej tolerancyjne na mało istotne szczegóły a przede wszystkim nie popiera boterów. Kultura użytkowników jest nieporównywalnie lepsza. "Uderzyłem w stół...?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy Ostatnio edytowany przez Bubusiek - 01-08-2009 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Dobra, koniec offtopa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie toleruje ludzi tworzących dziwne skróty z lenistwa, których nikt nie uzywa ![]() Nazwał mnie dzieciakiem, więc zareagowalm
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
|
![]() |
![]() |