|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2009
|
![]() Otóż mam problem przy wyborze klasy. Przeczytałem wszystkie "Porady , poradniki" i nie wiem na co się zdecydować . Na dodatek przy niedawnych up datach coś się pozmieniało i nie umiem teraz "tego ogarnąć".
Tak więc , posiadam PACC . Czasu i zapału dużo . Proszę o poradę z uzasadnieniem na przyszłość . Dodam , że gram na świecie non-pvp i są to moje początki z TIBIĄ . Ostatnio edytowany przez vexye - 28-08-2009 o 00:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Skoro przeczytałeś poradniki to wiesz jakie są różnice między Magiem a Druidem.
Na szybko: Druid to przyjazna postać, często brana na hunty ze względu na umiejętność leczenia innych graczy. Jest dobry na potwory które są uczulone na lód i ziemię. Mag jest przede wszystkim znawcą czarnej magii a co za tym idzie jest mocniejszą profesją podczas huntów. Jego atutem jest bardzo dobry poziom posługiwania się energią oraz ogniem. Nie może leczyć przyjaciół ale za to posiada umiejętność tworzenia run śmierci i czarów obszarowych z ognia i energii. Teraz sam musisz zdecydować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak masz ekipe bierz druida, jak nie sorca. Proste |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Trudno mieć druidem profit? Zależy jaki lvl jeszcze masz na myśli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Visc
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() Druid jest o wiele lepsza profka ktora jest czesto brana na hunty a ms glownie expi solo badz chodzi na wieksze hunty typu poi czy tez inq
MS'em i ED'kiem solo expi sie tak samo nie ma prawie zadnej roznicy wiec jak dla mnie lepsza profka jest ED - wybor nalezy do ciebie
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |