|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nerros
Profesja: Druid
|
Witam wszystkich ponownie po dość długim czasie (niegdyś Munkol) zapewne mnie nie pamiętacie... Wale prosto zmostu pco pisze ten TOPIC otóż nie chcę zachęcić POLAKÓW do mieszkania w THAIS, bo jak wiele osób zapewne kojażycie Thais z PK lub brakiem Expa.... niektóżyc co do braku expa nie zwracają uwagi na MAPE RESOWNU... ja zamieszczem mapke dokładnijszą połdnia Thais ... (Thais jak wiele innych miast ma w sobie kilka slam takich jak PK .... nie zawsze atakują lub nie zawsze są w Thais (są wszędzie a nie w 1 mieście) tak więc na podsumowanie THAIS jest dobrym miastem na początek zwłaszcza dla Palladynów... można łątwo potrenować i potem zarobić na Mino Guardach .Przy okazj apeluje o nie tamowanie respownu ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
|
Sadząc po stylu twego pisma masz zapewne 10 lvl i podniecasz się, że wiesz gdzie znajdują się "te większe" i "te mniejsze" pająki. Myśle, że chodzilo ci o Posion Spidery i Spidery... bywaj w spokoju i nierbów więcej mapek i poradników.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
Jesli tobie sie to nie przyda to nie znaczy że innym też ... mape zrobiłem już dawno temu a do gry wrociłem zaledwie tydzień temu. O mój lv sie lepiej niemartw bo wiem gdzie co jest i jak szybko zarobić... ale mam też swoje tajemnice... na mapce jest zaznaczona pewna lokacja ... z 3 bugami bodajże w podziemiach... niżej znajduje się jeszcze coś gorszego o ile dobrze pamiętam i warto tam pochodzić
(UWAGA: potrzebny kilof) nie wiem do końca co tam można znaleźć bo wszystkiego nie zbadałem. Pozatym dla informacji noobem nie jestem a początkującym któży szukają expa na połnocy radze się nie zapuszczać zbyt daleko możecie trafić na Elfa i co będzie? ( no cóż to że to mój pierwszy post i to że niejestem znany przez ciebie nie znaczy że musze być totalnym newbe. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
|
1.jest juz mapa spawnu
2.nie opisales wielu potworow |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flora Flower
Świat: Lunara
|
spox mapka!!! nareszcie bedo sie n00by bac cycuw i guarduw i nie blokowac respa hyhyhy. a wiem gdzie jest banchhee w tych okolicah ale spox nie da sie lurowac bo jest w budynku lepiej tam nie zlazic. trzeba isc --->,\/,<---
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
|
Sir Nerros uważam,że twoja mapka jest dobra, ale tylko dla 8-12 leveli.
Wole Carlin, dlaczego? wszystko na miejscu w zwartej kupie (a expie na Daramie etc.) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Musze tu powiedzieć że mapa została stworzona bardzo dawno bo zaraz po dodaniu nowych respownów potworów.... nie wątpie że dla leveli niskich ale ta mapa ma na celu zainteresować początkujących graczy do tego miasta i pokazać że w Thais też są interesujące miejsca .... proponuje dla wyższych lv wypawy na północ Thais tam mapy nie robiłem ale to okolica dla lv 13-20 ... chyba że natraficie na Berserka ale jeśli ktos jest na tyle mądry to zdąży uciec lub sie kapnąc jakie tam jest niebezpieczeństwo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Ummm w punkcie 3 są bodajże DS'y, niedokładne, i to wszystko i wiele więcej i dokładniej znajdziemy w mapce respawn'u by Hegemmon.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
|
@Up
zgadzam sie ! nie wiem czy sa 2 ds'y ale 1 na 100% byłem tam moim pallem nie sprawdzałem ile jest bo spip.... gdzie pieprz rosnie ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
Cytuj:
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
I co myślisz że to wszystkie miejsca z potworkami w thais??Thais to miasto gdzie jest masa cyców ale też i trochę innych potworów.Nie opisałem mount sternum gdzie są naprawdę różne extra potwory i nie opisałeś że cycki są też pod ziemią po drodze do mintwallin ale gdzie to już nieważne w każdym razie bardzo blisko thais jest takie ciekawe miejsce.Pewnie wiele osób wie o co biega.Tam są też potworki słabsze dla low-lvl.Blisko górnego wyjścia z thais jest też miejsce z valkiriami,amazonkami i ww.Do tej pory zawsze myślałem że thais to ubogie zaraz po carlin miejsce do expa ale myliłem się bo tam jest naprawdę blisko do cyców i to naprawdę masowego respa.Co do mapy nie opisałeś 3ech super miejsc na północ od thais ba a nawet zapomniałeś o miejscu z orcami blisko greenshore a przypominam że greenshore to 2-3 minuty drogi z thais więc naprawdę blisko
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Elbląg
|
czlowieku ty chyba masz 8 lvl albo nawet nizszy moze ty w ogoole z rooka nie wyszles huehuehue czlowieku ja mam 12 lvl aktualnie i tam gdzie ty zaznaczyles "grozne miejsca" dla mnie to jest makaron albo nawet mniej czlowieku opamietaj sie zobaczyl mape respawnu i za***al posta lol
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
Cytuj:
Lol?? Gratuluje...skoro na 12 lvl chodzisz na cyce i na inne "potezne" potworki to GRATZZZ ale nie kazdy umie na 12 lvl dorobic sie ladnych skili i warto im taka mapka pokazac...pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Insomnia Hood
Świat: Pythera Forever
Poziom: 46
Skille: 80/56
Poziom mag.: 17
|
zgadzam się z tobą Matt dlatego że też uważam że tam nie są takie słabe potworki , jak ja tam byłem to goniły mnie cyce i widziałem martwe mino (zwykłe i niezwykłe) , także jak pośle się tam jakiegoś kolesia co odrazu z rooka wyszedł to napewno nie uzna tego za "makaron"
|
|
|
|