Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-01-2009, 18:23   #1
lukas1225
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2009

Domyślny Problem z Rashidem

A wiec tak na forum był już temat o tym, ale nie było tam odpowiedzi która, by pomogła. Chodzi mi o misje z Piątku, gdy rozmawiałem z uzgorem powiedzałem o jedno NO za mało, npc zabrał iron ore a nic nie dał. Pisałem ponownie do uzgora hi>> crimson sword >> forge, ale on nic nie odpowiadal poszlem do rashida, on tez nic nie odpowiadał , czy to jest bug? czy jednak można to jakos przejść. Prosze o pomoc potrzebuje rashida xD
lukas1225 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-01-2009, 18:58   #2
Mat3usz
Użytkownik Forum

Mat3usz's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukas1225 Pokaż post
A wiec tak na forum był już temat o tym, ale nie było tam odpowiedzi która, by pomogła. Chodzi mi o misje z Piątku, gdy rozmawiałem z uzgorem powiedzałem o jedno NO za mało, npc zabrał iron ore a nic nie dał. Pisałem ponownie do uzgora hi>> crimson sword >> forge, ale on nic nie odpowiadal poszlem do rashida, on tez nic nie odpowiadał , czy to jest bug? czy jednak można to jakos przejść. Prosze o pomoc potrzebuje rashida xD
Ja w ten poniedziałek zaczołem rashida i mi wszystko normalnie działalo, niedługo skoncze, dzisiaj takze robiłem tego questa i tez napoczatek cos pokreciłem, jednak nie zabrał mi iron ore i zaczełem jeszcze raz rozmowe, nie wiem moze sprobuj znalesc nowe 3x iron ore i sporobuj jeszcze raz, tylko spiesz sie bo jak nie zrobisz to tydzien bedziesz czekał
Mat3usz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2009, 19:32   #3
lukas1225
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mat3usz Pokaż post
Ja w ten poniedziałek zaczołem rashida i mi wszystko normalnie działalo, niedługo skoncze, dzisiaj takze robiłem tego questa i tez napoczatek cos pokreciłem, jednak nie zabrał mi iron ore i zaczełem jeszcze raz rozmowe, nie wiem moze sprobuj znalesc nowe 3x iron ore i sporobuj jeszcze raz, tylko spiesz sie bo jak nie zrobisz to tydzien bedziesz czekał

kupilem nowe iron ore ale npc wogole nic mi nie odpisuje prosze o pomoc
stary 09-01-2009, 20:30   #4
redloheb
Użytkownik Forum

redloheb's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
redloheb ma numer GG 11850984
Domyślny

to może idz do rashida i powiedz "Hi>mission>on ci odpisuje, że nie skożczyłeś piątkowej a ty wtedy idziesz do uzgoda. A może nie miałeś przy sobie 250 gp ?
redloheb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2009, 21:25   #5
lukas1225
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez redloheb Pokaż post
to może idz do rashida i powiedz "Hi>mission>on ci odpisuje, że nie skożczyłeś piątkowej a ty wtedy idziesz do uzgoda. A może nie miałeś przy sobie 250 gp ?

probowałem już wiele razy kupilem znów 3 iron ore ale zaden npc nic nie odpisuje
stary 09-01-2009, 21:37   #6
Mat3usz
Użytkownik Forum

Mat3usz's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2008

Domyślny

No to masz chyba po rashidzie W tibi wiele jest questw ktorych nie mozna wykonac jak np. źle coś napiszesz.
pzdr
Mat3usz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2009, 14:58   #7
rekin44
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 10 2009

Domyślny

mam ten sam problem o jedno no za mało napisałem i teraz też nie mogę dokończyć rashida 2 crismond sworda nie da sie kupić a rashid nie odpowiada jak próbuje jeszcze raz misje zacząć
rekin44 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania