|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Chciałbym zapytać się czemu na drybrychu miałem 9 ostrzeżen, chociaż dostalem 5 PW z powiadomieniem o tym.
3 od $cora 1 od Magusa 1 od Droma Dostając od Droma mialem napisane coś w tym stylu: Twoja aktualna liczba ostrzeżeń: 9 Więc czy można dać ostrzeżenie bez powiadomienia o tym ostrzeżonego?? @Vanessa Ale ja nie byłem informowany o ilości pkt. za dane ostrzeżenie. A nowy nick symbolizuje koniec udawania, bo drybrych był "4fun" ![]() Chodzi o to że tamten był dla sławy i nieważne jakiej. Chciałem zauważyć że po napisaniu jednego posta dostalem 13 notek. Skoro już wiem to zamknac teamt plzz... Ostatnio edytowany przez Dryb - 06-01-2005 o 19:40. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() To nie ilość ostrzeżeń, tylko liczba suma punktów ostrzeżeń. Jak moderator Cię ostrzega, to może dać kilka punktów (nie musi dać 1, może nawet 10
![]() ps. możesz mi przy okazji wytłumaczyć o co chodzi z tymi Twoimi nickami? (drybrych, dryb)... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Chodzi mu chyba o to że Drybrych był ot tak dla zabawy żeby zaistnieć (nawet pod złą gwiadą), zaś Dryb będzie zwiastunem świeżości i dojrzałości... czy jakoś tak.
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |