|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() że co?
Nie kapuje trochę, jak Tibia coś zabiera? Down: Aha, dzięki niezabardzo go zrozumiałem ![]() I się z Tobą zgadzam. Po co Ci to wiedzieć? ( Do założyciela tematu) Myślisz że ktoś się takim czymś interesuje? Wątpie..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 03-04-2005 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2005
|
![]() Chodzi mu o to ze ile mb pakietow sysylane sa na tibie.com i przysylane. Jak masz limit download to moze byc wazne w NIEKTORYCH grach. A H.uj wie ile i p co to komu? A wiec i,m wiecej odkryjesz mapek tym wiecej zajmuje tibia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Kaczi
Jak ktoś ma neostradę/chello to łatwo sprawdzić. Dla chello whcodzisz z swojego kompa pod adres licznik.upc.pl (bez www) i ci podaje. A reszta dostawców-nie wiem. @Autor Od pierwszego kwietnia do dziś ściągnełem i wysłałem wsumie 200mb. Od tego odejme 10mb na pliki(no moze 120) i całeą reszte, to wyjdzie jakieś 50MB na samą tibie(up/down load) w ciągu 20h grania. (tak mi mniej więcej wychodzi)
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam neo i szczerze mówiąc, prawie wogóle się tym nie interesowałem.
W Tibie gram rzadko, a plików to raczej dużo nie ściągam ( Wszystko z płytek ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
Dwim. thx za odpowiedz mozna juz skasowac temat Ps. Jak sprawdzic licznikna neostradzie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Mikołajki Pom.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sim-pogromca
Profesja: Druid
Świat: Valoria
Poziom: 19
Skille: 19/21
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Na neo to ja mam tak, że mi się net na stronie neo włącza a ja jestem ciągle zalogowany no i tam w lewym górnym rogu to jest pokozane
Widzisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Witcher
|
![]() panel
Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |