|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2009
Lokacja: Cardiff
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Edep
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 45+
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() elo chce isc sorcem na barby
z eq mam do dyspozycji ![]() na jaki camp isc, zeby miec w miare exp i profit, mam postmana, z czego walic i ogolnie jakie taktyki polecacie? nigdy tam nie bylem dla tego prosze o jakies wskazowki co tam robic ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 135
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Przyklejony temat jest od tego...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2009
|
![]() Idź na mały resp. Ten najbardziej oddalony na północ. I bez GFB tam ani nie wchodź. I musisz dobrze ogarniać, a nie zbierać loota 30 minut, a później zrespi się cały camp i znowu musisz ubijać. Najlepiej zbieraj takie śmieci typu brass helmety, a później odkładaj to do jednego miejsca, a po końcu huncenia ładuj do plecaków i wysyłaj parcelem loota. W sumie to barby to miejscówka dla knighta, ale jak ktoś się uprze to MSem też można tam zrobić profit (mniejszy niż na knighcie, ale też będzie spory).
I weż raczej zwykłą tarczę, bo nawet bez EQ na mlvl będziesz to wszystko ściągał na 1-2 hity, a różnica w dmg które będziesz dostał od barbów będzie spora. Ubij resp z GFB, a później jak będą po 1-2 wyskakiwać to wand of inferno + exori flam. Ostatnio edytowany przez Damicoras - 03-10-2009 o 20:36. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Zawsze jest alternatywa ze pójdzie na duży camp i zsumonuje monki .
Brass helmety i viking helmety to podstawa , z resztą wszytko tak jak pisałem w poprzednim temacie w dziale profesje . A przy okazji palkiem na dużym campie przy dobrym respie , też wyciąga się bardzo duży profit. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2009
|
![]() Cytuj:
On ma 40 lvl, i ~350 HP. Na dużym przy full respie, pada w ciągu 2 sekund. A o monkach to już w ogóle nie mówiąc. Na duży resp to trza mieć 70 kinę conajmniej, albo pallka też z wysokim lvl (nigdy nie gralem pallem, to cięzko mi powiedzieć na jakim lvl się da tam ogarniać), magiem tam się nie opłaca chodzić. ;D Bo kilkusekundowy lag, wystarczy że pójdziesz 2 sqm za daleko i lurujesz cały resp na siebie, i padasz. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2009
Lokacja: ŁDZ - Capital of DNB
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Spróbuj duży resp (koniecznie gfb), a jak nie będzie Ci odpowiadać to na średnim na pewno będziesz mieć profit. Na małym campie expiłem msem od ~25 lvla i zawsze miałem duży profit (wychodziło +/- 4k golda na wypite 2 bp manasów).
Co do tego co napisał Demicoras to w ogóle go nie słuchaj. Weź zwykłą tarczę (bo headsplittery walą też na dystans czasem), a reszta eq może być do mlvl i bij moby uciekając. Bez lootbaga na małym/średnim respie na bank Ci się zwróci (tylko nie spamuj przesadnie z exori xxx). Ostatnio edytowany przez Gustek - 06-10-2009 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Do typa tam gdzieś wyżej.
Co do lvl jaki podałeś żeby expic na dużym campie to było trochę żałosne jeśli ogarniasz to dasz rade tam palem na 30 lvl |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2008
Lokacja: Chorzów
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
|
![]() Wezcie niepsizcie o palku, bylem tam 70~, kilku sekundowy lag i spisz, 30 palkiem masz 500?~ hp moze, 2 te najlepsze , uciekkajac lurujesz caly resp i padasz
![]() Arturoo~ Wypowiadasz sie w kojenym temacie, niepisz juz, moze cie tu nie lubia? |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 135
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Cytuj:
![]() RamosQ Takie teksty Ci chyba na podwórku wciskają ![]() Astilinek Wiem więcej o grze każdą z postaci, niż Ty o swoim druidzie (w profilu ;*) Do wszystkich w tym temacie Najpierw pomyślcie, czy nie można swojego zapytania wrzucić do przyklejonego tematu zamiast robić burdel niepotrzebnymi tematami... Ostatnio edytowany przez Artur0 - 07-10-2009 o 17:52. |
|
![]() |