|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 | |
|
Użytkownik Forum
|
na wiele narazie z mojej strony nie liczcie narazie mam bana do 29 Stycznia ale po 29 stycznia dodam jeszcze troszke SS'Qw jak nie zapomne
Jestem zmuszony dać link Albumu bo jak daje linki to się nie wyświetlają no tródno. . Są w Albumie jeszcze stare SS'y z Galany ale już skończyłem z tym serwem. Hail Celesta! http://www.angelfire.com/sd2/huru/rash/ Za fajne to te SS'y nie są ale miałem Hacka na ACC 5 dni po wejściu na Main i loot też za dobry nie jest z tego powodu ale za to m lvl ważny ![]()
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 17-01-2005 o 23:33. Powód: nie wyświetlały się SS'y |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
|
wszystko spoko ss się otwierają ale.... gówno wielkie widać... wszystko jest za małe....:/ a tak pozatym to nieźle
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Sry za Album troszke denny ale tam gdzieś maczkiem pisze że możan powiększyć klikając na Link
A pozatym Thx nie sądziłem że bedę mieć jakiegoś pozytywnego posta a tu prosze ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
Siema rash. Jak zapewne widzisz zrobiłem se druta. NIe jestem w żadnej gildi bo i tak by sie rozpadła znowu
![]() A tak on topic to nie oglšdałem screenów właciwie to po co ten post wogóle.He he. ps. to mój trzeci post. ![]()
Ostatnio edytowany przez Liado - 19-01-2005 o 09:30. Powód: aj kaszani sie kaszani |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
Album obejrzałem screeny fajne ale mam lepsze na twardzielu
![]() A tak off topic to powodzenia życze i wielu wielu gildi które i tak upadnš ![]()
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Thx ogólnie za posty
A tak pozatym ten topic jest moim pierwszym więc dlatego taki denny może kiedyś jak bedę miał większy lvl i więcej bede wiedział o tibi (bo ja to taki nevbie jestem ) to z chęcią sie podziele informacjami jesli wydadzą mi się za ważna ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
skriny fajne ale takie male
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Sry za utródnienia
ten album jest zryty ale szukać innego mi sie nie chciało tak w dolnym prawym rogu jest Link " view full-size image " i właśnie tam należy kliknąć żeby były takie BiG co prawda tego napisu prawie logóle nie widać ale jak ktoś ma sprawde oko to zobaczy . . .może |
|
|
|