|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() Heyah
Wracałem sobie spokojnie z expa i nagle zawiesił mi się cały komp (winap, gg, tibia itp) po czym SAM się zrestartował. Myślę sobie WTF? No nic, załączam kompa, klikam x2 ikonke tibi i oto to mi wyskakuje ![]() Co jest grane? Jak się tego pozbyć? Reinstalowałem tibie i dalej to samo. Moje parametry: Win XP (SP3) Intel Core Duo 2.8 4GB RAM Radeon 4850 HD (512 RAM) Dysk 360 GB Blueconnet Jakieś pomysły co jest grane? Pierwszy raz mi to się zdarzyło ; s
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". "Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy". A. Sapkowski ![]() _______ Hail ! ;> Ostatnio edytowany przez Diablo91 - 19-05-2010 o 19:29. Powód: Winka zapomniałem napisać :D |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() system ci sie posypal.
Z mojego doswiadczenia (co znaczy ze moge sie mylic) jak jest blad runtime library to znaczy ze powazniejszy blad w systemie (nie pomaga reinstalacja runtima) wg mnie reinstalacja systemu. na takim komputerze zainstaluj sobie windows 7. bedzie ci wszystko lepiej dzialac.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() @up
Zrobiłem reinstalke systemu, po czym miałem jeszcze gorszy błąd ; o (Tak jak bym miał wirusa lub coś takiego). Usunąłem old windowsa i wgrałem go od nowa. Wszystko śmiga jak powinno ![]() Co do WIN7 słyszałem że gry sprzed tego systemu lubią na nim nie działać, więc pozostanę przy XP sp 3 ![]() @topic: Temat do zamknięcia ![]()
![]() |
![]() |