|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() co sadzicie o 5 serii? jak sie rozkrecil temat z PB to i z lostami rowniez powinien, w koncu moim zdaniem jest 2x lepszy od pb ; p
duzo teraz rzeczy sie dzieje, wyspa sie przenosi, o6 z benem ma wrocic na wyspe (sa problemy), richard sie nie starzeje, duzo zagadek z wyspy sie wyjasnia (ale tez duzo pojawia), dalej nie wiaodmo co to ten dymek i kto to jacob, widmore na wyspie w 1954 roku, wczesniej pani hawking w fajnym stroju przyjela locka i na komputerze rysowala zapewne polozenie wyspy a z reszta, jak ogladaliscie - sami wiecie i mam nadzieje ze rozpocznie tu sie jakas tam dyskusja na ten temat ; P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Osobiście do czasu, kiedy odcinki nie pojawią się na AXN czytam tylko opisy. Sezon wydaje się fajny, ale duchy i podróże w czasie to chyba przesada. ;d
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Przestałem to oglądać, gdy bezludna wyspa okazała się bardziej.. ludna(?) niz moje mieszkanie. Jakoś mnie nie wciaglo
@Down Dlatego ciesze się, że nie jestem na tyle mądry, żeby być w stanie ''przewidzieć całą fabułę'' jak to niektórzy mówią Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 04-02-2009 o 15:26. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Lost, podobnie jak PB tak niesamowicie ssie pałkę, że ciężko coś na ten temat powiedzieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
Poziom mag.: 76
|
![]() Tylko dobija mnie kolejność, np. W 4 sezonie w retrospekcjach są pokazane sceny które wydarzą się TUŻ po ostatnim odcinku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() @Robin
Widac ze bardzo nieuwaznie ogladasz serial ![]()
![]() Hunt you down without mercy Hunt you down all nightmare long Ostatnio edytowany przez Gtyk - 04-02-2009 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Czekam aż odkryją drugą wyspę. I Atlantydę, wtedy będzie ciekawie dopiero.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @UP
rotfl. @topic. Hmm, no zobaczymy jak sie wszystko potoczy...
![]() |
#9 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Wszystko jest dobre ale do pewnego momentu ...
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() 5 sezon - mistrzostwo. Takich zawiłości jeszcze nie widziałem (może za wyjątkiem pierwszego posta robusia
![]() Gl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zupa Dromidorowa
|
![]() Cytuj:
ps. czekamy parenascie godzin do nastepego odcinka, w kazdym razie ja czekam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() Lost skończył się w drugim sezonie.
No powiedźcie mi czy to normalne, że część wydostała się z wyspy, a teraz wracają oczywiście z Lockiem w trumnie bo on już umarł. Na wyspie przemieszczają się cały czas w czasie, raz jest rok 1950 któryś, później nie wiadomo który... Ehh oglądam bo teraz to mało jest ciekawych seriali i mam dużo wolnego czasu ale to już nie kręci jak kiedyś. Tak samo jak tibia - kiedyś wciągała, teraz jest do dupy... I jeszcze to przesunięcie wyspy... A tak na marginesie to serial ma się skończyć w 2010 i to chyba będzie ostatni 7 sezon. Chyba, że okaże się, że na wyspie pojawi się Michael Scofield z Lincolnem, a Widmore to brat tego łysola z prison break. I będzie Prison Lost season 8 episode 1 Sara escaped! Ostatnio edytowany przez Zabanicjowany - 04-02-2009 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() podobno w 7 sezonie odkryja 2 ameryke.
![]() |
#14 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nie wiem gdzie to usłyszałeś, ale z tego co wiem, ostatnim sezonem ma być sezon 6.
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() uwazny widz po tych kilku odcinkach najnowszego sezonu jest w stanie wyjasnic 50 ( jak nie wiecej ) procent watpliwosci i zagadek z sezonow poprzednich.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co nie zmienia faktu, że osoba która pisała scenariusz musi mieć nieźle zrytą banie ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zupa Dromidorowa
|
![]() w s05e04 ben gra swoje, on stal za prawnikami.. kocham ta minke co wystepuje w 38:30~ : ) n
a wyspie dzieje sie coraz wiecej, nastepne krwawienia, sawyer koffa kate, ciekawe kto i dlaczego do nich strzelal gdy plyneli tym kajakiem (?, mysle ze lodka bylaby lepszym okresleniem) o bernardzie, rose i balascie nie bylo nic, troche lipa z tym jinem to parodia, prawdopodobnie stal kolo bomby jak wybuchla i przezyl? fajna mine odwalil jin jak danielle mu sie przedstawila : ) ps. danielle (aktorka) powinna byc wg mnie starsza, chociaz nie wiadomo czy bez tych wszysktich make upow sie nie postarzala ; P |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jin nie stał koło bomby. Stał na pokładzie gdy helikopter odlatywał (dla mnie to chore żeby nie skakać w tym momencie do wody. Ostatnio edytowany przez Robin - 06-02-2009 o 20:29. |
||
![]() |
![]() |