|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2010
|
![]() Witam! Po 2 latach przerwy postanowiłem wrócić do gry. Ponieważ chcę zacząć raz a dobrze, chcę się was spytać, który serwer pvp jest waszym zdaniem najlepszy. Szukam serwera który:
- nie posiada zbyt wielu boterów - nie ma za dużo pekerów - ma miłą atmosferę - ceny są nie za wysokie ale i nie za niskie I mam jeszcze jedno pytanie. Który serwer będzie lepszy? Amerykański czy niemiecki? Czy różnią się one czymś? Nie wiem też jaką profesją zagrać. Jaką profesję mi polecacie? jak już wspomniałem nie grałem 2 lata więc trochę się tu chyba pozmieniało. Dzięki za wszelką pomoc ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Sraki, wypad do przyklejonego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2010
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Szukaj jakiegoś nowszego serweru pvp. Pekerzy, boterzy są wszędzie. Atmosferę na serwie tworzą ludzie, także nie obiecuj sobie zbyt wiele w tym aspekcie. Ewentualnie możesz zacząć grę na serwie, na którym spędziłeś najwięcej czasu -sentymentalizm dobrze wpływa na rozwój postaci
![]() Kwestia profesji to bardzo szeroki temat. Osobiście polecam Ci paladyna, odradzam knajta. A jeżeli masz dużo kasy na jakimś serwie i będziesz kupował regularnie Pacca to zakładaj postać magiczną. Myślę, że nie jestem zbyt oryginalny, ciężko coś Ci doradzić -nie znam Cię, twoich preferencji, nawyków i sposobu expienia. Każdą profesją gra się inaczej. Wybór należy do Ciebie, inni mogą Cię tylko nakierować -ale nikt nie podejmie za Ciebie ostatecznej decyzji. |
![]() |
![]() |