|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2010
|
![]() Witam, nie wiem czy to jest dobry temat choc moj problem tez jest zwiazany z magia
![]() ![]() I jeszcze mam 1 pytanko, bo mam zamiar grac bez PACC, to lepiej grac knightem czy moge sorcem? Gram na harmonii, a gdzie gra najwiecej polakow? Ostatnio edytowany przez jeziorek - 17-02-2011 o 01:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2011
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zayer Knight
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Powiem tak jak nie ogarniasz tego wszystkiego to graj Knightem tylko tak odrazu mówię Knighta trzeba wyskilować tzn . Bijesz stwora najsłabszą bronią i on wtedy skiluje masz 3 bronie do wyboru Axe,Sword,Club ja polecam Sword bo jest bardzo łatwo dostępny i w przypadku Sworda bierzesz knife i idziesz na Trolle albo jakieś słabe potworki i skilujesz ale o tym poczytaj sobię poradniki wpisz w google "Skill Knight" masz tam tego pełno i wszystko ładnie opisane
A co do magii wchodzisz np. na str Tibia.pl wchodzisz w dział magia i masz wszystkie czary wypisane od jakiego lvl ile many i gdzie je kupić pierw musisz kupić czar żeby go używać czyli np. Dla Knighta leczący czar to Exura Ico teraz szukasz nazwy tego czaru i gdzie go można kupić u jakiego NPC i piszesz nazwe czaru akurat tego jest Wound Cleansing więc idziesz do NPC piszesz Hi,Wound Cleansing , Yes ten kosztuje 300gp I pózniej robisz opcje Options - Hotkey i np. F1 wpiszujesz Exura Ico i zaznaczasz opcje Send Automatically i robisz ok i wychodzisz z opcij i dusisz klawisz F1 i używa danego czaru na faccu Knightem nie masz żadnych czarów atakujacych wiec masz tylko światło i leczenie Knight musi mieć dobrego skilla i to wszystko ![]() |
![]() |
![]() |