![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Epic Beyond jest to gra mmorpg ktora jest godna uwagi.Podobnie jak w tibii odkrywamy nowe miejsca, expimy oraz trenujemy.Wiecej informacji na temat tej gry znajdziecie na stronie www.epicbeyond.com
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Powiem jedno ...no kilka rzeczy:
- Gra juz kiedys byla omawiana -Klon Tibii...chociaż nieudany - Gra jest strasznie skomplikowana, 0 grafiki na czary... itp (jest animacja ruchu, ataku ...ale nie będe jej komentował ... lepsza "animacja" ataku w Tibii jest) -Rany chodziłem tam z 15 minut zanim znalazłem jakieś nietopeże w jaskini... (nie mogłem żadnej jaskini wczesniej znaleść) -jak sie wychodzi z gry to az milo spojzec na pulpit po tej grafice Off Topic: Wydaje mi sie czy nie...ale ty chyba masz 12 lub 14 warrior... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak możemy wywnioskować z oficjalnej strony EB, już wkrótce nastąpi spory update. A co w nim?
Między innymi nowy system skilli, questy, nowe potwory, poprawione grafika, arena PvP, prawdopodobnie nowe profesje (palladyn?), itp. Jak widzicie - gra się rozwija. Myślę, że jest to pozycja godna uwagi. Tymbardziej, że już niedługo rusza polska (możliwe, że oficjalna) strona o EpicBeyond ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() eeee....czy ty może mówisz o "archer" ... bo paladin to można powiedzieć że tam jest (warrior). A co do updatu... mam nadzieje że oczy niebędą już boleć ..ale i tak raczej w to grać niebęde bo system walki jest strasznie zrąbany !
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Czekamy tylko na ten layout
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Wlasnie sciagam... Ale konto juz zrobilem, chara too i nie rouzmiem jednej rzeczy... Wzielem wpisalem nick i tyle a klase i swiat samo mi wybralo ![]() Czy to tak zawsze jest ?
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hm..Szerze mówiąc ściągnąłem i...gra mi się bardzo spodobała! =P wiem, że grafika gorsza nawet od Tibii, ale gra się przyjemnie. Zwłaszcza przy treningu (Ach, ten F12 i minimalizacja). Mam tylko dylemat, mianowicie jak tam zdobyć Questy (przy zagadaniu NPCów najprostszymi rzeczami oni mówią że nic nie wiedzą na ten temat!) oraz czy jest tam tylko jedno miasto? (początkowe).
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() @Nastolatek
Chyba ma prawo krytykować co tylko zechce i nikt mu tego nie zabroni. Poprostu wyraża swoje zdanie na temat gry, a to, że masz inny gust to "o gustach się nie dyskutuje". Ps: Po co tyle wulgarzymu? Aż tak się zdenerwowałeś czy tylko chciałeś zainponować?
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: miejscowość k. Z.G
|
![]() nom niezle urozmaicenie w czasie treningu albo robieniu uhow
![]() |
![]() |