|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Jestem druidemm Właśnie dzisiaj zawędrowałem do Thais aby expic na 'cyckach'.
Grałem ok. 2 godziny i zrobiłem mniej doświadczenia aniżeli np. na rotach[w tym samym czasie] ![]() W dodatku biję je z hmm więc nie jest tez to tanie. Loot jest bardzo słaby,rzadko trafi się halberd czy cos co posiada większą wartość. Pomóżcie... Piszcie czy powinienem zostac w Thais by expic na cyckach. P.S ![]() Za wszystkie posty z góry dziekuję.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Niepolaca ci sie
![]() ![]() Njalepiej przywolac sobie 2 archery ewentualnie elfy scouty <niewiem jaki masz lvl> i kupic dobry shield <np:tower> i jakas bron <np:fs,d hammer,k axe> i blokowac cyca > a summonki leją ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() @raku
tylko jemu chodziło chyba o exp a nie o loot :/ bo jak 2 sumony leją to one też dostają expa~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
tiaa....wszystko jest fajnie tylko ja sie puyam czy powinienem zostac w thais...?? A tak pozatym to do summonów troche leveli mi potrzeba...no chyba ze deer rozwali cycka to moge spróbowac ![]() Jescze raz prosze odpowiadac na moje pytanie czy powinienem zostac w thais ??
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale jezeli masz 2 summony dostajesz 75 exp ale szybciej zdobywasz i niemarnujesz hmm wiec leprzy wybór mi sie wydaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Venore ROXXX thais jest cienkie hyba ze chcesz loot
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
tylko,ze kiedy walcze z cycem w zwarciu prawdopodobienstwo śmierci z mojej strony zwieksza sie dwukrotnie. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() a tak wogule jaki lvl masz jesli mozna wiedziec?
Ostatnio edytowany przez Raku druid - 20-01-2005 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dalej nie odpowiedziano na moje pytanie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Mówilem juz ze Venore roxxx thais to dupa cienka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wg mnie lepiej pojdz do venore. 1) Wiecej rybek 2) Spokoj 3) Wiecej znajomych 4) Roty, na ktorych mozesz expic, czasami mozesz wpasc na elf fortress.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Moim zdaniem cycki nie jest to dobry wybor dla Ciebie... Oto dlaczego
1. Tracisz duzo hmm, co jak wspomniales wyzej nie jest tanie 2. Loot cienki i straty sie nie zwracaja 3. Duzo ludzi huntuje cycki i dlatego tez jest to dosc slaby exp Z mojej strony radzil bym Ci expienie np w kopalniach na dwarf soldierach np z jakims summonem np elf scout i np ghoul ![]() ![]() Powodzenia i pozdro ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Moj sposob na cyce- ok. 25 level ok. 40 m lev- 5 bp hmm + 2 bp GFB i 20k expa na niecala godzine jak ludzi nie ma... Owszem nie jest to oplacalne za zbytnio ale czy to wazne?
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
|
![]() Hmm... Ja bym został w Venore na Twoim miejscu i expił na rotach/orcach [poszukaj, gdzieś jest baardzo dobry resp, ale uwazaj na shamana
![]() ![]() ![]() ![]() Na cycki przyjdzie czas... Tak jak ktoś przedemną powiedział, pre bp hmm, pare gfb, ze dwa uhy, bez summonów... Drogo, ale dużyy exp idzie przy dobrym mlvlu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cyclops to exp dobry jedynie dla knighta i paladyna, ponieważ nie potrzebują oni run żeby go zabić solo a loot jest mierny, więc jeżeli brakuje ci kilkanaście procent experience do następnego levela wybierz cyclopsy. Jednak z drugiej strony szkoda kasy na runy. Lepiej wybierz się na Ghoule, a jeżeli liczy się tylko exp, to na slime.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() A ja bym ci radzil zostac w Thais i chodzic na fibule
![]() |
![]() |
![]() |