|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2011
|
![]() Powróciłem do gry po 2 latach nieobecności i widzę, że trochę się zmieniło ;P
Zatem moje pytanie brzmią: Gdzie moge expić palem 69/55 35 lvl na Faccu. Mam zrobiony quest postman więc fajnie by było gdyby expowiska były w poblizu tych skrzynek ![]() Byłbym wdzięczny gdyby podawane expowiska były z dołączonym screenem albo sposobem dojścia ![]() Z góry dzięki za pomoc ![]() Pozdrawiam Maszi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2008
|
![]() Mintwall ma skrzynkę, huncisz tam minoski, ale niewiem czy to teraz takie super opłacalne..
Możesz jeszcze spróbować na Dark Katedrze Albo też i cyklopy te mocniejsze. Elfy raczej odpadają, ale też tam masz skrzynkę. Na orc fortecy też masz skrzynkę i myślę, że dasz rade tam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() mintwalin, przedmieścia orc fortess, poh przy template, d-gaurdy...
na facc się wiele nie zmieniło.
![]() |
Pinglarz |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2011
|
![]() Mam jeszcze pytanka:
1. Czy na 35 lvl musze jeszcze moskilować? Mam 69/56 2. Mam 10k i zastanawiam się co kupić mam eq crown helmet, belted cape, plate legs, leather boots, ancient shield, scarf i crystal ring. Myślę o dragon shield i blue robe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2009
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ricktonex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Czekam na Propozyjce :)
Świat: Candia
Poziom: 104
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 1x
|
![]() Dozbieraj jeszcze 10 k i zainwestuj w pall armor, albo w boh bo dla pallka to podstawa. Pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2012
|
![]() Nie radze na 35 lvl inwestowac w bohy mozesz kupic cos taniego tak jak mowiles blue robe + dragon shield, moglbys zainwestowac w small stone i wbic skill, Jesli chcesz mozesz isc na dragi super exp ale ryzyko, jesli masz dobrego kompa to polecam .
Jak ogarniesz to mozna tez gs na poh lub crus helmet zabijac lecz dragi latwiejsze i wiecej ich jest . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg mnie teraz skillowanie i to minimum 75.
10k to nie za duzo, a masz zrobione dtd albo crusa? na jakim servie grasz? napisz do kogos to moze wyczyszci Ci crusa, a potem pall armor (+ 2 do skilla) Exp polecam na ofie,bez bohow berki moga doganiac ale na poczatek dasz rade, potem warlordy bez problemowo ;] |
![]() |
![]() |